Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Přesně takovýchto filmů bych si přál víc. Podobně jako například ve Vantage Point, i zde je vyobrazen náhled na jednu noc z různých pohledů, které jsou vzájemně provázány. Vhodně zvolená délka, trocha černého humoru a výborný Swayze, který svoji část zvládl nejlépe (podle očekávání), mi v klidu dovolí hodnotit celkem vysoko. 80% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie o tom, co všechno se může stát, když děláte co byste neměli a jakou lavinu událostí může strhnout jedna soulož na hřbitově. Místy jsem doslova hýkal nadšením a ze všeho nejvíc mě bavilo ustavičné překuklování hlavních hrdinů. Když se tak postupem času prokousáváme sledem událostí, vychází pozvolna najevo, kdo je "v tom" nevinně a kdo je vlastně ta hnusná krysa - přičemž každá retrospektiva přinese minimálně jedno překvapení. Zábavné, svěží, neotřelé, ovšem ke konci už trošku předvídatelné a pointa spíš lehce prošuměla. Inu nevadí. Chybělo opravdu maličko aby se "Zkurvená noc" stala královnou "pozpátkových" drsáren. Ehm, a mimochodem... Slečna Swanková je tady opravdu "Hilarious". ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Detailne poskladaný thriller z jednotlivých zdanlivo nesúvisiacich príbehov. Scenár je to prepracovaný a presne to nakonec všetko do seba zapadne. Aj filmové spracovanie je pomerne dobre urobené. Snáď možno keby sa niektorí herci trocha viac posnažili. Lenže toto všetko som už neraz videl. "Zkurvená noc" je zasa ďalší film, ktorý sa mi čoskoro vyparí z hlavy. Ale pozeralo sa na to fajn. *** ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za prvé: Nevím, co si kdo chtěl dokázat tím poetickým překladem názvu. Aby snad nedošlo k mýlce, že 11:14 by se mohl jmenovat záznam Utkání hvězd NHL, napadla někoho asociace „Zkurvená noc.“ Výborně. Ona ta noc de facto zkurvená vážně je, jde ovšem o to, že název film shazuje na ubohou úroveň české sprostoty. A přitom je to podívaná fakt dobrá, ba co víc – poutavá a zábavná. Pravda, člověku nedá velkou námahu poodhalit sled událostí, pokud má alespoň tolik dedukce, jako Ace Ventura (a to věru není hodně), ale komu by pořád mělo něco vadit, když se pobavil a bylo mu potom dobře? Řeč je stále o filmu... (Filmfest Hurghada 2012, 30/67) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Hmm, chyběla mi nějaká závěrečná pointa, navíc film vlastně neměl ani pořádný děj - víme sice, co se jednotlivým postavám stalo, ale už jsme se bohužel nedozvěděli, jak dopadli ti, kteří přežili. Scénáristovy (a režisérovy) nápady jsou nicméně velice příjemně černohumorně zábavné a dívat se na ně dalo bez velké újmy. Tři a půl.__P.S. Větší idiot než člověk, který vymyslel český název, je snad akorát ten, který ho pak schválil. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)
  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)

Reklama

Reklama