Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

"Vobrátíte zeměkouli, kvůli tomu parchantovi. Když odjede do Indočíny, v míse s rejží bude čekat schovanej negr, kterej ho sejme."

U-Turn

U-Turn (1997)

Film, který se celý odehrává v zapadlém městečku někde v Arizoně, ve kterém žijí samí magoři (nebo aspoň to tak vypadá). Díky tomu a kvůli pár nelogičnostem, resp. neuvěřitelnostem film působí "lehce" nerealisticky, ale komu to vlastně vadí... Všechno totiž vynahrazuje atmosféra filmu, počet zvratů v ději, výborná režie, kamera a černý humor. Velmi dobře hodnotím i hudební a zvukovou stránku filmu.

Constantine

Constantine (2005)

Dlouho jsem váhal jestli dát tři nebo čtyři hvězdičky, ale dávám čtyři, protože film má perfektní atmosféru umocněnou použitím barevných filtrů, skvělé dávkování vtipu, který vlastně vychází z cynismu hlavního hrdiny a je na moje oblíbené téma boje dobra se zlem. Bohužel film sráží pár nesrovnalostí, což je ale u filmů vycházejících z komiksu běžné; vizuální stránka to vynahrazuje. Chvála Bohu (?), že do hlavní role nebyl obsazen Nicolas Cage - za prvé ho nemám moc v lásce a za druhé Keanu Reeves se pro tuto hlavní roli hodí podle mě víc i díky tomu, že jde o podobnou roli jako v Matrixu. ¤¤¤ Když tak nad tím přemýšlím, tak už se těším, až si ho pustím znovu...

Můj soused zabiják

Můj soused zabiják (2000)

- Nezáleží, kolik lidí jsem zabil, ale jak vycházím s těma, co žijou.