Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

laik_60 

všechny recenze uživatele

silno romantický film, sentiment sa tlačil zo všetkých pórov a štrbín, ako zadržiavané slzy z krásnych očí Jennifer (mimochodom skvelo hrajúcej). Vrelo odporúčam uboleným ustráchaným srdiečkam filmových fanúšiek, slziacich nad sklamaním a nešťastnou láskou. Vo filme sa dozviete, že "ŘÍKA SE, ŽE VE VZTAHU VŽDY JEDEN MILUJE VÍC, a KÉŽ BY JSTE TO NEBYLY VY". :) lebo ja tvrdím, MILOVAŤ JE KRÁSNE, ALE BYŤ MILOVANÝ EŠTE KRAJŠIE, a aj preto možno povedať, že NIČ NIE JE KRAJŠIE AKO LÁSKA (aj keď to niekedy bolí jak hovado). Kebych bol ženská, dal bych filmu plný počet bodov. kurnik !!! ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

V romantice se vyloženě vyžívám...Myšlenka filmu byla hezká, navíc mně samotné dost blízká, ale ...ALE..Jennifer Love Hewitt je mi tam šíleně nepříjemná a zkazila mi celý dojem z filmu a o tom jejím zpěvu ani nemluvím, to už bylo jen potvrzení toho, že se té negativní emoce nezbavím..Navíc mezí ní a Paulem nefunguje žádná, ale opravdu žádná chemie! Měli mu vybrat jinou partnerku, pak by to zajisté bylo za ****...jinak myslím, že takovouhle facku od života bychom občas asi potřebovali každý, abychom si uvědomili, co je pro nás důležité...ano, myšlenka krásná, ale ty **** fakt dát za tu Jennifer nemůžu, ale mrzí mě to moc...protože Paul Nicholls, režie i scénář si to zaslouží! Tak včera jsem na to opět koukala a jelikož ta myšlenka mě fakt dojímá, tak jsem se rozhodla dát **** i přes tu veškerou nesympatii vůči hlavní představitelce :-) ()

Reklama

Cejny 

všechny recenze uživatele

Velmi krásný romantický film o neskutečné síle lásky. Ústřední herecké duo si dobře rozumí, celý děj (až samozřejmě na hlavní myšlenku, no ikdyž..) je poctivý, uvěřitelný, pravdivý. Závěr a pointa tento film posouvá o level výše. Tento film prostě dokazuje, jak silná láska dokáže být, přestože se na první pohled tak vůbec nemusí zdát. 90 % ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Druhý pokus ? Zdánlivě víc než férová nabídka - ale jak s ní naložíte, když vám osud s neskrývanou zlomyslností znovu přehrává všechny scénky, které považujete za zcela zásadní pro další vývoj událostí ? Přestože pozmění jejich detaily, máte neodbytný pocit, že jste se ocitli v bludném kruhu, z něhož není úniku. Pokusíte se před osudem utéct ... budete s ním bojovat ... nebo ho přijmete ? Která varianta je správná - a co dokáže změnit ? Romance, která vás nejprve zaujme svou naléhavostí ... aby vás posléze šokovala svým závěrem. Ve finále se stává jedním z TĚCH příběhů, jejichž síla by za určitých okolností dokázala vychýlit Zemi z oběžné dráhy ... jenomže naše rodná planeta je jí (naštěstí) ukradená - myslím, že ji plně uspokojí, pokud vykolejí VÁS ... 4,5* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Herecky sympatický obsadené (pekná Hewittka plus hybrid Brendana Frasera a Timberlakea, ktorý sa vola Paul Nicholls) a príbeh tiež zaujme. Úvod ma až tak nezaujal, ale niekde od polky, keď sa vrátime v čase to začalo byť dosť zaujímavé. Čakal som, že sa tam udeje niečo viac, ako len to čo sa tam udialo, takže nakoniec som ostal trošku sklamaný, ale inak fajn vymyslené a záver niekoho možno aj dojme. 70% - 3* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film sa pôvodne nedostal do americkej distribúcie. Americkí diváci mali možnosť vidieť tento film až v premiére v americkej televíznej sieti ABC Family 15. januára 2006. (Arsenal83)
  • Jennifer Love Hewitt napsala dvě písně, které pak sama ve filmu zazpívala. (vercza)
  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)

Reklama

Reklama