Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

eMeMko odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady, po dlouhé době jsem zhlédl něco, co můžu s klidem ohodnotit jako odpad. Pokud mi u předchozího dílu hodinka a půl utekla jako voda, tady to bylo naprosté utrpení. Děj se neuvěřitelně vlekl, herecké výkony byly strašné a hlavní zápletka s čivavou mě donutila k přemýšlení, na čem všem Kate Kondell jela, když psala tomuto “zázraku” scénář. Více k tomu asi nemám co dodat. Za vše mluví i to, že ačkoliv mě má žena první díl doporučovala, od tohoto druhého mě již odrazovala. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Lepší? - v žádném případě, Odvážnější? - jak se to vezme a Blonďatější? Tak to na stoprocent, pokud vezmeme jako fakt to, že mají být blondýnky opravdu neskutečně dementní postavičky. Ale na druhou stranu já bych toto zprození čehosi tas až tak nezatracovala - a ta její čtyřprocentní krysa - pardon pes - no odpad si myslím zaslouží jiné hovadinky. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bohužel je pravdou, že dvojka už tak dobrá a vtipná jako jednička nebyla. Místy jsem se u ní i nudil, jindy to bylo až zbytečně moc trapné. To co fungovalo předtím, tady už zas tak moc ne. Reese Witherspoon to pořád seklo a hlavně díky ní jsem se na to dodíval dokonce. No popravdě hlavně kvůli ní, jsem se díval na oba díly. Elle Woods v jejím podání je však nezapomenutelnou postavou. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím se zajímavostí: Tento film byl v roce 2006 ohodnocen časopisem Entertainment Weekly jako 25. nejhorší pokračování, které bylo kdy natočeno. Je to stupidní, není to vtipné a i zápletka je na neskutečně nízké úrovni. Divím se, že do něčeho takového Reese Witherspoon vůbec šla. Film jsem dokoukala pouze z důvodu, abych si byla jistá, že se na konci neobjeví nějaký nápis - všechno je to obrovský omyl a už se na to nikdy nedívejte!! A ono nic. Alespoň již Reese nekývla na další pokračování :) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Scény na schodech Kapitolu Spojených států amerických byly natáčeny ve státním Kapitolu v Utahu. Scény uvnitř byly natáčeny v budově illinoiského státního Kapitolu. Obě místa byla upravena tak, aby se podobala národnímu Kapitolu. (HappySmile)

Reklama

Reklama