Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Zde přichází druhý díl a je naprosto jiný a ještě působivější v tom bohatším stylu a smysluplnější náplni. JE to již véce o přátelství, o tom, že žena jako blondýnka působí ve světě mužů a dělá zákony, protože má odvahu a dobrou karmu, tedy ví co s ní dělat. Tento film se mi líbil jako dokument možnosti a odvahy ženy, která si stojí za svým a je jí jedno co si o ní říkají lidé, kteří jsou odvahou a svými vnitřními schopnosti pod ní. Nemohu než hodnotit kladně. ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

TOHLE je snad špatný vtip. Za TOHLE lidi platěj v kinech? Svět se zbláznil. Koukat se na TOHLE " politické tažení bárbí v pink šatech za rovnoprávnost podvraťáckých dvouchlebů" je horší než číst manuál k japonskému videu. Ultranuda, postavy jak zvratky. Jedině Reese stojí za vidění. Ale nedokoukal jsem to a musel si spravit chuť starým dobrým čtrpaslíkem. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velké množství natočených filmů nese nějaké poselství a konkrétně u tohodle to není možné přehlédnout. Je to praštěná komedie se vším všudy, přistihla jsem se jak kroutím hlavou nad stupiditou jednotlivých postav, hlavně těch v místní americké, politické scéně. Tak aby se na plné kolo a před všemi kamerami hlasitě rozeštkala jedna zákonodárkyně kvůli tomu, že na své rty použila rtěnku Malina č. 6 a druhý otevřeně přiznal, že jeho pes je gay ... hihi, no ... důležité je ale to poselství, ne? Je třeba bojovat za práva těch co nemohou mluvit a bránit se proti bezohledné pokusárně jednotlivých kosmetických ústavů. Tak si myslím ... který kocour zaplatil životem za to, že si každý den můžu promašťovat pleť Niveou? Mazat si obličej krémem budu ale stále ... "a hlavně nemyslet!" ()

depony 

všechny recenze uživatele

Další slabší pokračování tentokrát nepříliš kladně hodnoceného, možná někdy prvoplánového, rádoby komediálního filmečku o tom, jak "blbá" blondýnka nejen, že ke štěstí přišla, ale i všem těm brunetám a zrzkám vytřela zrak. PB 2 nenabízí nic nového, zásadního, komičtějšího. Obsahuje notnou dávku trapností, narážek na barevnou rozdílnost [proč se do toho neustále tahají rasové odlišnosti?], nějakou, hodně dobře schovanou myšlenku a pak herecké obsazení, kde to Reese W. vážně nezachrání, i když je sladká, blonďatá a má roztomilého teplého psa, jehož matku hodlají utratit a ona se rozhodne, že bude hájit práva ... psů. A ačkoliv jednička mi připadla místy i podařená a trefná, tak u dvojky nemám pocit téměř žádný. Vypínám mozek, protože by to jinak mohl zničit mé buňky. Prostě Elle Woodsová ve Washingtonu znamená pro film stejný přínos jako Bean v Hollywoodu - katastrofa ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon nabídli 15 miliónů, takže kývla na pokračování úspěšné komedie, aniž by se zabývala takovými detaily, jako že scénář není jen obyčejně špatný, ale vyloženě dementní. Ovšem ne až tak dementní, aby byl zábavný. Ta jedna hvězdička není až tak úplně zasloužená, ale viděl jsem ještě horší pokusy o komedie (10%). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)

Reklama

Reklama