Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Legally Blonde 2 je hustě nastavovaná kaše prvního dílu s řídkým výskytem vtipů k pousmání,ne však k opravdovému smíchu.Jen proto že jsem v kině nespal nebo neodešel, všechno celkem slušně uteklo do slavného konce a že to nebylo zas až tak trapné jak jsem před začátkem předpokládal,dávám **,ale je to spíš 30%. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Hrůza!!!! Bez nadsázky, ještě jsem snad neviděl film založený na tak stupidní zapletce, jako je tento! Jednička Blondýnky byla příjemná zábava, kde scénáristi nechali hlavní představitelku projít určitým vývojem, aby se z blbounké holčičky stala poučená a vyzrálá právnička. Nic naplat, ve dvojce se asi uděřila do palice, protože je stejně blbá jako na začátku jedničky... Ufff, ještě teď to rozdýchávám - strašlivý scénář, spousta stupidně trapných scének a dialogů, naprosto převídatelný děj = film, který neměl nikdy vzniknout. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

DLOUHÉ /světlé/ VLASY, KRÁTKÝ /zatemněný/ ROZUM. Jako plavovlásce se mi po tomhle nebezpečném sequelu snížilo IQ o pár desítek bodů, čili...pohybovala jsem se v záporných hodnotách:) Otcové zakladatelé museli na Arlingtonském hřbitově hrůzou vyvracet náhrobní kámen...Washingtone, třes se. Valí se růžové tsunami, stoprocentní blondýnka s čtyřprocentním psem:-) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nijak neuchvátila, ale celkem jsem se bavil, v duchu toho, že dvojky jsou horší, je tento film příšerný - ubíjející nuda vytvořená bůhví pro koho. Tu jednu hvězdičku dávám za růžový klobouček ve stylu Che Guevary :) a pár jakýchstakýchs vtipů. Stejně ale jako film nemůžu doporučit, to bych se propadl v pekle... ()

lift666 

všechny recenze uživatele

Páni. To jsem opravdu nečekal. Viděl jsem to podruhé (po hodně dlouhé době, byl jsem na tom v kině (takže někdy v srpnu 2003) a ted jsem to viděl podruhé v TV (5.5.2007) a stalo to, co se stalo s prvním dílem. Zase to bylo mnohem lepší než první podívání. Takže vím všem, co tomu dávate tak nízké hodnocení. Koukněte se znova. Ne nuceně... Až to zase budou dávat v televizi a vy budete mít volno, koukněte se znova a změňtě. Pak by určitě tento film neměl černou barvu, kterou si absolutně nezaslouží. (proto dávám 4*, jinak bych dal asi 3*)... Takže za 60% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Jména autora knihy "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o tom, jak schválit zákon" je Tom Altobello, který byl na natáčení asistentem hlavního rekvizitáře. (HappySmile)
  • Producent David Nicksay si zahrál jednoho z kongresmanů, které Elle (Reese Witherspoon) žádá, aby podepsali petici na propuštění pokusných zvířat. (HappySmile)

Reklama

Reklama