Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

adams89 

všechny recenze uživatele

Po dvou letech se nám opět vrací Elle Woodsová se svým nezbytným módním doplňkem a nejlepším přítelem, čivavou Bruiserem. Pokračování však bohužel trpí snad všemi nedostatky druhých filmů - špatný scénář, žádné nové nápady a vtipy, nad kterými spíše povytáhnete obočí než abyste se jim smáli. Reese Witherspoonové se comeback v žádném případě nevydařil a je jen obdivuhodné, že si za takový film dokázala říct závratných patnáct milionů dolarů. Vůbec nevím, komu bych tak tuhle nepovedenou komedii doporučil. Napadá mě snad jen taková ta skupinka mladých naivních holčiček, co se chystá změnit svět, pro ty by to mohla být určitá inspirace. V jedničce alespoň o něco šlo, ale tady? Elle si usmyslí, že na své svatbě musí mít i biologickou matku svého psa, a proto se vypraví ji hledat, aby nakonec v závěru bojovala proti pokusům na zvířatech. Jenže v dnešní době je jaksi bláhové, aby něco takového změnil jeden člověk. Vůbec bych se nedivil, kdyby se natočila i trojka, kde by naše hrdinka bojovala třeba proti globálnímu oteplování. Jistě by to byla stejná pitomost jako tohle.30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotku spätne vnímam ako vydarenú komédiu, ktorej tvorcovia dokázali (vzhľadom na nie práve najlepší scenár) obdivuhodne vybalansovať postavy tak, aby sme sa smiali s nimi a nie na nich. Na pokračovanie som sa tešil. Výsledok ma však schladil už po prvých minútach. Neviem, či za to môže zlý scenár, únava materiálu, či nešťastný nápad postaviť dej na utopickom probléme (kvôli jednej advokátke prestaneme prevádzkovať pokusy na zvieratách). Pocity sú rozpačité a za výsledné "až" 2* Pravá blondína 2 vďačí niekoľkým vtipným scénam (invázia sestier zo spolku Delta) a vydarenému obsadeniu (Bruce McGill). ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Jednička mělo alespoň nějaký děj a byla průměrnou oddychovkou. Ve dvojce nic z toho nezůstalo, hlavní postava přestala být sympatická (asi té růžové už je nějak moc), o něčem jako je zápletka se tu snad ani nedá mluvit a po vtipu nikde ani památky. Zkrátka neskutečná slátanina, která vznikla opět jen proto, aby bylo nějaké pokračování, které by mohlo vydělat peníze. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Zde přichází druhý díl a je naprosto jiný a ještě působivější v tom bohatším stylu a smysluplnější náplni. JE to již véce o přátelství, o tom, že žena jako blondýnka působí ve světě mužů a dělá zákony, protože má odvahu a dobrou karmu, tedy ví co s ní dělat. Tento film se mi líbil jako dokument možnosti a odvahy ženy, která si stojí za svým a je jí jedno co si o ní říkají lidé, kteří jsou odvahou a svými vnitřními schopnosti pod ní. Nemohu než hodnotit kladně. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Reese Witherspoon (Elle Woods) požádala produkci, jestli by si po natáčení mohla nechat veškeré značkové oblečení, které ve filmu nosila. (HappySmile)

Reklama

Reklama