Reklama

Reklama

Griffinovi - Série 6 (2007) (série)


Griffinovi ve Star Wars (S06E01)

(epizoda)
  • Česko Blue Harvest (více)

VOD (1)

Klan Griffinových se pustí do největší sci-fi ságy v dějinách! (Disney+)

Recenze (44)

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za prvé musím říct, že Griffiny mám nakoukané česky a tak se mi do toho zprvu nechtělo. Jenže Griffiny miluju, SW miluju a to asi mluví za vše. Místy vtipné a místy nevtipné. Jenomže ty scény, které zrovna nejsou vtipné, jsou naprosto shodné s filmem (skoro to vypadá, jako by vzali původní scénu a překreslili ji) a tak to prostě ani nemůže nudit, neboť jsou to Hvězdné Války. (Roztrhejte mě, ale CZ dabing Griffinů je prostě lepší!) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná predĺžená epizóda, spájajúca hlavných hrdinov seriálu Family Guy s kultovou a epickou ságou Star Wars. Výsledok je značne zábavný, parodujúci a nostalgický. Perfektne zvládnutá premisa príbehu vďaka ktorej som sa skvelo bavil. Dopomohol k tomu aj fakt, že hlavných hrdinov hrali tentoraz typické postavičky sveta Griffinovcov. Najviac ma dostala paródia na hriešny tanec a odseknutie hlavy Dannyho Elfmana. Výborná vec na ktorej ďalšie časti sa neuveriteľne teším. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svěží nápad zparodovat Star Wars dopadl velmi slušně, typický humor Family Guye se zde má o co opřít a často v konfrontaci s tím, co známe ze seriózních Hvězdných válek vyzní ještě vtipněji, než by vyzněl samostatně (logicky). Přesto je třeba podotknout, že více než dvojnásobná stopáž oproti běžným dílům za sebou zanechává i pár obětí v podobě hluchých míst... 8/10 ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš podprůměr tažený nahoru vynikající předlohou. Filmu chybí lehkost seriálu, je vidět že v pevném ději neměli scénáristé tolik volnosti aby si mohli vycucat z prstu dostatečně šílené situace nezbytné pro svůj humor. Naopak, nejvtipnější scény jsou ty ve kterých se upozorňuje na logické chyby Star Wars, bez nich a celé jejich atmosféry by to bylo o dvě třídy slabší. ()

BluT 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože mám rád jak Family Guye, tak Star Wars, tak se mi tyto parodie absolutně nelíbí. "Blue Harvest" a "Something Something Something Dark Side" jsem vypnul v půlce, protože jsem se zoufale nudil a ten poslední jsem radši ani nezapínal. Odpad! nedávám jenom kvůli tomu, že je mi proti srsti dávat čemukoli z Family Guye tak špatný hodnocení. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama