Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

curfew77 

všechny recenze uživatele

No, nebyla to žádná velká sláva ani minule, a dvojka jde ještě o kousíček dolů. Joey King už je o něco starší a tím pádem míň roztomilá, její talent je navíc mnohem víc komický než dramatický, ovšem dvorní tvůrce série Vince Marcello bohužel tlačí zase spíš na tu druhou notu. Takže se pořád řeší hovadiny, místo aby se žil bujarý středoškolský život, a finále je vzhledem k tomu, co se děje ve většině stopáže, dost neuvěřitelné. Mimochodem, když už jsme u stopáže, 132 minut je opravdu neúnosných, a to ještě tuny materiálu zůstaly ve střižně, jak prozrazují "nevydařené" (rozuměj zahozené) scény a celé podzápletky v závěrečných titulcích. 50 % a tři hvězdy opravdu jen z milosti. Jo a ten Ellin mladší brácha, kterého prakticky kompletně vystříhali z jedničky i dvojky, bude jednou moct říct - zahrál jsem si v závěrečných titulcích prvních dvou dílů THE KISSING BOOTH. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší jak pubertální jednička a zhruba v prostředku jsem byl až mile překvapen, jak fajne dramatické to je. Jenže nevtipné šaškování v úvodu a především totálně přepálená o 180° obrácená závěrečná 40minutovka plná těch nejohranějších žánrových klišé a nerealistického rozhodování to poslala hezky zase do vod slabšího podprůměru. A nerozumím jedné věci: proč to má proboha více jak dvouhodinovou stopáž. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla 12 letá holka, byl bych nadšený. Neuvěřitelná naivní pitomost o ošklivé, nesympatické holce, kterou ze záhadných důvodů chtějí všichni a ona tak musí řešit životně důležitá dilemata, kterému chlapci daruje svůj věneček. A je to roztažené na více než 2 hodiny. Aspoň to letní L.A. je fajn. A ano jsou tu i gayové... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako som to písal u prvého diela, tvorcom príbehu „The Kissing Booth“ išlo o natočenie romantického „teenage movie“ bez konkrétnejších cieľov. V tomto duchu bolo natočené i pokračovanie. Keď to celé berieme ako romantickú komédiu (s niekoľkými malými kvapkami vážnosti), ktorá má cieľ len pobaviť diváka a vypnúť ho na 120 minút, tak to viac-menej funguje. Je to tesne na tej hranici, ktorá sa ešte ako tak dá tolerovať. Celé je to (opäť) vypočítateľné, miestami až príliš ideálne a detinské – avšak jednoducho ma to uvoľnilo a (aspoň na krátku dobu) odpojilo od každodenných problémov. U druhého diela je vidieť malý progres – do príbehu sa snažili zabudovať viac vecí (problémy a prekážky vzťahu na diaľku, prípad „tretej osoby“, atď.). (U prvého diela som nemal pravdu, že ide o „jednohubku“.) Hlavné postavy (J. King, J. Elordi a J. Courtney) stále dokážu na seba opútať pozornosť a chémia medzi nimi je stále dobrá. Kvôli tomu jednoducho neviem dať nižšie skóre ako tri. Záver druhej časti neuzatvoril tento príbeh a dá sa predpokladať, že Netflix pridá ešte jeden záverečný diel (majú s týmto príbehom úspech, takže by ma to neprekvapilo). Keď sa to tak stane, tak sa na to pozriem – som zvedavý, že ako to celé dopadne (každopádne výrazný posun v kvalite neočakávam). P.S.: Thanksgiving „maškara“ aka Ghostbusters vo svojej jednoduchosti nemala chybu. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Hezký romantický film, štěstí nám v konci kapalo jako med. Hlavní hrdinka je dobrá herečka, ale sorry jako, rozhodně není moc přitažlivá. Tento typ maličkých dívek ty nejhezčí kluky v reálu nezískává. Chytrost a vtipnost jsou většinou kritéria 2 a 3. Takže další pokus "vychovat" chlapce k tomu, že krása není vše. Hm. Ještě štěstí, že jinak to celkem běželo, výběr písniček byl dobrý a na jednou kouknutí to stačí. Točí třetí díl? Asi to vydělává...tak proč ne. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA) a Kapském Městě (Jihoafrická republika). (BMW12)
  • Joey King (Elle Evans) během natáčení musela nosit paruku, protože si před tímto filmem oholila vlasy pro seriál Odhalení (od r. 2019). (SONY_)

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama