Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se na jejich střední škole začnou dít strašidelné věci, studenti z Herrington High učiní děsivý objev, který potvrdí jejich nejhorší obavy - místní učitelé pocházejí z jiné planety. Když se paraziti, kteří se zmocňují mysli člověka, začnou rychle šířit z učitelského sboru a napadat i těla studentů, osud lidstva leží v rukou těch, kteří zůstali nedotčeni. Nesourodá směsice samotářů, vůdčích osobností, počítačových maniaků a sportovců teď musí zachránit svět před mimozemskou nadvládou. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (455)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Lehce parodický fi-ho teenagerský úletek s (přes občasné logické dírky) vcelku vypointovaným scénářem a blonďatou emzačkou s krušným koncem. Pro emzačku tedy... U tohohle horourku si raděj šlehněte něco z rourky, protože bát se u něj jistě nebudete. Tak ať vám to na tom tripu aspoň směje... Dobré. Zábavné. Nic víc. Za tři. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Kevin Williamson bude asi taky dost zajímavej týpek, protože napsal tenhle dost dobrej film, kůl :))) Je to všechno prostě kůl. Od charakterů, které nejsou ploché, jak by se mohlo zdát, přes zpracování, ke všem těm krásným mladým lidem, kteří tam vystupují, až k Another Brick In The Wall, Pt. II., kterážto byla ve filmu použita velmi, velmi kůl, tedy cool :-) ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Skvělá hudba, cool Harnett a krásná Jordana Brewsterová. Chudák Robert Patrick už v kolikátým filmu jde po někom, kdo se jmenuje Connor, a zase ho nedostane. Vůbec Wooda mohli víc zrasit, zvlášť v tom ostrým úvodu (opravdu na americkejch středních školách vypadá šikana takhle? Já to považoval zpočátku za parodii, jak jsou všichni na sebe zlí). Kombinace Williamson - Rodriguez zafungovala skvěle, Salmu Hayekovou i Famke Janssenovou zošklivili jak jen to šlo, hrátky s diváky (Jack Finney, Robert A. Heinlein a mnoho dalších) zábavné... Vlastně škoda jen lehce naivního "závěrečného souboje" a mizerného překladu názvu (rozdíl mezi českým slovem "fakulta" a anglickým "the Faculty" by nemusel být tak nepochopitelnej). Příjemná nadsázková zábava, která si na nic nehraje, naopak sama si hraje s diváky i se sebou. A tak to mám rád. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prehliadka nastupujúcich mladých hereckých hviezd s "pupíkmi" na ksichtoch. Čisto teenagerská záležitosť, ktorá sa našťastie nedostala do širšej distribúcie okrem USA, pretože tam nemá čo hľadať a poteší iba v tv, niekedy neskoro večer. Rodriguez sa snaží aj o nejakú myšlienku v rámci toho, čo môže takýmto béčkom ponúknuť. Śkoda, že sa Robert Patrick nedokázal viac presadiť. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Milé béčko, které vykrádá Invazi zlodějů těl, Vládce loutek a podobná dílka, ale nestydí se vám to otevřeně říct. Rodriguez tehdy ještě uměl točit s nadsázkou, mladé herecké osazenstvo se snaží a závěrečná příšera je patřičně slizká. "Co když jsou Spielberg, Lucas, Sonnenfeld mimozemšťani a svýma filmama se nás snaží jen ukolébat ke klidu, odvést naši pozornost. Invaze mimozemšťanů - ale neříkejte, to je jako ze sci-fi od Spielberga!" ()

Galerie (141)

Zajímavosti (34)

  • Keď učiteľ Furlong (Jon Stewart) sotí Zekea (Josh Hartnett) do akvária plného vody, vidíme, ako je pochopiteľne celý mokrý. V ďalšom zábere, keď s partiou vychádzajú z triedy, je však "zázračne" suchý. (tXtX)
  • Pracovní názvy filmu: Feelers, Untitled Kevin Williamson/Robert Rodriguez Project. (Stocki)
  • V jedné scéně se Marybeth (Laura Harris) ptá na cestu do ředitelny, tou potetovanou dívkou, která ji ukáže směr je sestra režiséra Roberta Rodrigueze, Christina. (Stocki)

Reklama

Reklama