Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

Film, který měl ambice stát se kultem. Bohužel, po zásahu studia zůstalo skoro 30 minut natočeného materiálu na podlaze střižny. Škoda, jde totiž o scény, které zásadním způsobem mění jinak více méně nesmyslné motivace většiny postav. Abych citoval epizodu Hry o trůny, kterou taky režíroval David Nutter: "Shame! Shame!" Ale ať vás nemate místní hodnocení: není to hloupý film, děj má spád a všichni herci, od Chada Donellu po Katie Holmes hrají výborně. Pokud očekáváte fajn béčko na sobotní večer, milujete Vřískot, Přízraky nebo Fakultu, budete i tady maximálně spokojeni. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Místy blbé jak hrnec nudlí, místy humorné na nesprávném místě, ale zároveň poměrně dobrý nápad ke sfilmování o tom, kterak jednoho hezkého dne jednomu "doktorovi" slušně řečeno mrdne a začne bojovat proti adolescentní průměrnosti prostřednictvím lobotomických výplachů, hahahaha. Je vtipné takhle s odstupem času pozorovat například Marsdena a Holmes ještě ve svých telecích letech, ovšem co do přeměny tělesné schránky suverénně vévodí pan Stahl :-) Příjemná taškařice................... moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

James Marsden má určitě mladistvý vzhled, což o to, ale pokud dobře počítám, v době natáčení Podezřelého chování mu bylo 25 let a rozhodně nevypadal na náct! Ale to vlastně stejně není největší nešvar filmu. Není to vlastně až tak blbé, ale bohužel to není ani nijak zvlášť nápadité, něčím zajímavé - snad jedině hudbou, která je naopak velmi dobrá. Koukat na to šlo, ale nevidět to, taky se nic nestane, právě naopak. Zařazení Novy, nebo kde to běželo, až na pozdní noční dobu, bylo v tomto případě - výjimečně - zcela adekvátní. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Toto bola pekná nuda už v dobe svojho vzniku, kedy sa podobným tínedžersko-slasherovo-hororovo-thrillerovým záležitostiam darilo viac než dobre (vďaka Vreskotom v roku 1996 úspešne odpálenej Novej vlne slasheru – Vreskot 2, Fakulta, Halloween: H20, Nezvratný osud, Viem, čo ste robili minulé leto). V roku 1998, kedy Podozrivé správanie vzniklo, sa opatrne začali spoza roku zákerne vynárať poslabšie kusy, ktoré toto hojné obdobie nekompromisne ukončili (Temná legenda, Jazero, Spolok čarodejníc, Ruka zabijak, Vraždiace prízraky od Koontza). Podozrivé správanie do tejto „slabšej“ vlny dokonale zapadlo, kinami len tak prešumelo, u nás išlo v mrazivom tichu rovno na video a tam po ňom neštekol ani pes. Ja som ho prvý raz videl až o 21 rokov neskôr a nič moc teda, vážení. Film za 15 miliónov šupov vznikol v čudnej austrálsko-americko-kanadskej koprodukcii a žiadny zázrak to veru nie je. Ponúka snáď len na tú dobu solídnu zbierku hereckých nádejí (z nich v podstate nikto nenaplnil očakávania a dnes je zabudnutý alebo v lepšom prípade polozabudnutý – Katharine Isabelle, Katie Holmes, Nick Stahl, James Marsden...). ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Solidní a svižná záležitost s 25-letým Jamesem Marsdenem v roli teenagera. Kolem mladičkého Nicka Stahla vypadá Marsden jako hodně starší brácha. Námět je originální a provedení zručné, i když nechápu proč se všichni Modrým stuhám tolik bránili. Já bych tam vlezl dobrovolně za těma kočičkama jako Lorna. :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)
  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)

Reklama

Reklama