Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvladatelný výrostek James Marsden je poslán do městečka, kde jsou všichni lidé neuvěřitelně slušní. Později však zjistí, že cesta k dokonalosti vede skrz lidský mozek a dokonalost může být někdy velice podezřelá! (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

ink flo 

všechny recenze uživatele

Když  v úvodu začne hrát  laciná synth hudba autora znělky X-Files Mark Snowa doprovázená předpotopní počítačovou grafikou a dojde vám, že Katie Holmes, která se tu promenáduje v tílku bez podprsenky, tohle natočila souběžně s Dawsonovým světem, tak je jasný, že to bude hodně ultimátní 90s záležitost. Taková zábavná high-school trash variace na Village Of The Damned či The Stepford Wives (a jako bonus jedna scéna totálně vykrádající Clockwork Orange), na které je nejvíc děsivý asi to, že co v ní tehdy prováděl šílený vědec, teď na stejné cílové skupině dosahují pomocí léků na ADHD typu Ritalin (tzn. normalizace neposlušných dětí...s určitými vedlejšími účinky). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to kdysi v televizi na Nova Cinema (to ještě kdysi dávali po desáté horory... teď když dají jeden měsíčně, tak je to zázrak) a pamatuji si, že mi to přišlo napínavé, bavilo mě to a celkově se mi to i líbilo, ale na víc jak lepší 3* bych to neviděl. A překvapivě si z toho filmu pamatuju dost, takže to špatné být nemohlo. Pro nějaké podrobnější hodnocení bych to musel vidět znovu. Takhle lepší 3* ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Solidní a svižná záležitost s 25-letým Jamesem Marsdenem v roli teenagera. Kolem mladičkého Nicka Stahla vypadá Marsden jako hodně starší brácha. Námět je originální a provedení zručné, i když nechápu proč se všichni Modrým stuhám tolik bránili. Já bych tam vlezl dobrovolně za těma kočičkama jako Lorna. :) ()

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

Film, který měl ambice stát se kultem. Bohužel, po zásahu studia zůstalo skoro 30 minut natočeného materiálu na podlaze střižny. Škoda, jde totiž o scény, které zásadním způsobem mění jinak více méně nesmyslné motivace většiny postav. Abych citoval epizodu Hry o trůny, kterou taky režíroval David Nutter: "Shame! Shame!" Ale ať vás nemate místní hodnocení: není to hloupý film, děj má spád a všichni herci, od Chada Donellu po Katie Holmes hrají výborně. Pokud očekáváte fajn béčko na sobotní večer, milujete Vřískot, Přízraky nebo Fakultu, budete i tady maximálně spokojeni. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice se tu často zmiňuje Fakulta, ale já v tom vidím spíš Stepfordské paničky. Buď jak buď i když se nejedná o nic extra a šetřilo se tu úplně na všem, koukalo se na to docela příjemně. Díky krátké stopáži šlape film od začátku do konce, herci na čele s roztomilou Katie Holmes jsou fajn a má to takový ten příjemný devadesátkový thrillerovo-teenagerský look, který se s nástupem nového milénia kamsi ztratil. 75% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Keď na začiatku kamera zaberá triedu, je jasne vidieť, že pri Stevovi (James Marsden) je prázdna stolička, avšak v ďalšom zábere už na nej sedí Gavin (Nick Stahl). (tXtX)
  • Keď na začiatku filmu zastrelia policajta, možno v jednom okamihu vidieť, ako herec niekoľkokrát pohne rukou. (tXtX)
  • Natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Vancouver, Port Coquitlam a na Bowen Island. (BMW12)

Reklama

Reklama