Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (360)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To, co se zpočátku tváří jako další nezáživný generický animák, se postupně překlápí v hodně příjemnou vánoční pohádku, která umí v určitých chvílích pořádně emocionálně přitvrdit a ve výsledku je až nečekaně hezky promyšlená. Škoda toho nejdříve rozjíveného a poté až příliš temného začátku, kde docela dlouho trvá, než film začne prodávat své kouzlo a trochu nudí. Po stránce animace super. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Klaus již od samotného začátku zaujme svou dechberoucí animací, skrze níž na Vás dýchne duch Vánoc ještě po pořádný kus více. Právě užitý způsob animace totiž dokonale lícuje s dojemným a vtahujícím příběhem, u něhož jsem se, zvláště ve finále, neubránil slzám dojetí. Tohle se zkrátka moc povedlo, pročež byste si tuto krásnou vánoční pohádku určitě neměli nechat ujít. Skvělá práce! PS: Už teď je mi více než jasné, že se ke Klausovi budu vždy velmi rád vracet! (Netflix) „Every year, I get to see my friend.“ ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohádka, pojatá tak trochu jinak. To je zejména to, co se mi velmi líbí, netradiční věc. Rozmazlený klučina, kterému chce otec, dát lekci, skrze ledovou a odlehlou vesničku, na konci světa. Dočkáme se zajímavých setkání, mezi panem pošťákem a řadou negativních i pozitivních postav z vesničky. Příběh nenudí a rozvíjí se postupně. Aneb film, jak se z floutka, stává muž a jak jeho příjezd, ovlivní místní obyvatele, kteří se zrovna nemají v lásce a mnohdy spolu svádějí boje. A v neposlední řadě, to nejdůležitější setkání, kdy Klaus, jako pochmurný a tajemný lesák, žijící v zasněžené oblasti lesa, na kopci. Hezký soundtrack, který nazpívala Zara Larsson. Jelikož se jedná o něco nového, co se vyjímá, musím zvolit vysoké hodnocení. Nebudu, jako nějaký nadutý pošťák, že jo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa hovorí nádherné vianočné prekvapenie. Slušná animácia, silná myšlienka, ktorá sa nestratí ani v eskapáde ukecanosti hlavnej postavy, jediná a pekná pesnička, čo je príjemným potešením oproti disneyovkám. Zimná rozprávka o začiatkoch Santa Clausa, čo však príde divákovi až ku koncu filmu, lebo si to pri sledovaní ani neuvedomuje. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Poněkud rychlý skok do místní TOP100 se povedl tomuto španělskému animovanému filmu, který vysílali na Netflixu. Jestli si vysokou pozici zaslouží, tak o tom jsem se chtěl co nejdřív přesvědčit i já a Vánoční čas tomu rozhodně pomohl. Při srovnání animace a celkového provedení nijak nevybočuje ze slušného průměru. Obzvlášť však potěšil milý příběh, který si hezky, nenuceně a nápaditě pohrál s "legendou" o vzniku Santa Clause. Mělo to vtip i poučení, tak i mě to celé příjemně uteklo. Sice se to bez honičky neobešlo, ale dnešní doba už je taková. Rozhodně lze tento film pro celou rodinu doporučit a za sebe dám krásné 4 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Keď Jesper (Jason Schwartzman) vysvetľuje deťom, že iba dobré deti dostanú darček, otvorí spodnú časť dverí, ktoré prejdú cez dve deti. (megajalec)
  • Název filmu se objeví teprve po skončení příběhu. (Rominator)
  • Na začiatku filmu je v poštárskej akadémii 182 poštárov. (megajalec)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama