Reklama

Reklama

Drtič

Trailer

Obsahy(1)

Ze života mu udělali peklo. Jeho šéf je netvor, jeho vlastní žena noční můrou a jeho nejlepší přítel se ukázal jako ten nejhorší. Vždycky držel jazyk za zuby, dodržoval zákony, společenská pravidla a dělal vše, co se od něj očekávalo. Ale jednoho rána se probudil a zjistil, že je bez tváře a bez identity. Nekonečně dlouhé roky souhlasného kývání jsou pryč. Stal se z něj anonymní, bezvýrazný fantóm odhodlaný nelítostně se pomstít všem lidem, kteří mu ublížili. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

chalp 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, celkom dobrý nápad o smoliarovi, ktorý stratil tvár nie len obrazne, ale aj doslova a aby ju získal spať musí sa pomstiť všetkým, ktorí s ním roky zametali, neverná manželka, zlodejský kamarát, fakt úchylný šef(značka Stromare :), nebyť toho lacného televízneho spracovania mohlo to zaváňať kultom, škoda. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nedávno pozreté po rokoch. Film mal potenciál ale za mňa ho dosť premrhal. Herecký je to priemer. Príbeh je síce zaujímavý ale zle spracovaný. Charaktery postáv sú skoro žiadne. Je horor ktorý ani není horor. A ako thriller funguje slabo. Nech len nekritizujem poviem aj pár plusov. Maska bola zaujímavá, keďže predstavovala to ako ho vnímalo okolie. Jeden aspoň trochu dobrý výkon mal P. Stormare. Celkové hodnotenie za mňa je 40%. ()

Reklama

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Naprostá nuda, se špatným obsazením, s jedinou světlou výjimkou, kterou je Peter Stormare, kterej si svou roli úchylného perverzáka užíval, ale byl opravdu jediný. K tomu všemu jsem měl pocit, že jsem už vše někde viděl a mnohem lépe podané ve všech ohledech i směrech a po přečtení zdejších komentářů mi to docvaklo, že se film podobá mnohem lépe zvládnutému Americkému psychu. Tento snímek se sice nezabývá nudnou látkou, ale Romero to podal dosti nudně a naprosto film odfláknul. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Drtič“ není podle všeho obecně kladně přijímaný film, ale mě jím George A. Romero ukázal, že má cit natočit i jiné filmy, které nebudou jen o zombie, které zaplavily zemi. U snímku jsem se dobře bavil a byl jsem zvědavý na to, jak jednotlivé postavy skončí. Ne všechna úmrtí jsou příliš vynalézavá, ale je to dáno tím, že se Henry trochu hledá. Poslední, skoro bonusová scéna, mi pak na tváří vykouzlila úsměv. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

George A. Romero se proslavil jako legendární tvůrce, kultovních zombie hororů, ale občas si odskočil i k jiným hororům. Bohužel, protože poté vznikaly filmy jako Drtič. Tématem podobné, jako Americké psycho, ale bez nápadu a s hodně podivným scénářem i hereckými výkony, které působí, jako by se celý film odehrával ve snu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Kapela na počest snímku složila stejnojmennou píseň, kterou při koncertě můžeme také zaslechnout. (IDžOR)
  • Ve finální scéně, kde v klubu probíhá živý koncert, si zahrála horor-punková skupina The Misfits. (IDžOR)
  • Romero pro Misfits na oplátku natočil videoklip ke skladbě "Scream!", který je obsažen v bonusových materiálech na DVD. (IDžOR)

Reklama

Reklama