Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Happy Madison je stále na dně... nestojí to za to. A ty odkazy na jiný filmy to fakt nezachrání. Film mě ani tak neurazil, ale ta absolutní nulová snaha se snažit aspoň o trochu víc je ubíjející. Netflix by měl mít nad těmito projekty trochu dozor. Sandler už dávno není zábavný. :-( Když si to dáte později dohromady, tak je to jen obrovská vykrádačka jeho dřívějších filmů. Ani ň navíc. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandler tyhle věci dělá na volnoběh. Zase si střihl jednoduchého šikanovaného joudu, který nakonec získá největší kočku ve městě a najde štěstí. Tentokrát si na blbnutí vybral Helloween a je to přesně tak dementně vtipné jak jsme zvyklí. Přesto Hubie nakonec překvapil. Finální zvrat je dost podařený, stejně jako máminy trička a skvělý Buscemi. Na Netflix dobrý. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Netflix a Sandler to dokázali! Po Murder Mystery dokázali společně vytvořit něco ještě horšího a to Hubieho Halloween gratulace! Sandler tady hraje klasického idiota, který má ale správné záměry, takže svoji postavu zvládl dobře, protože na ní očividně trénoval celou svoji kariéru. Po docela povedeném Uncut Gems se sandler vrací ke klasickým Sandlerovským filmům, tedy k filmům, které nejsou nijak extra vtipné a nedávají důraz na příběh nebo postavy, ale spíše se to snaží jít jen směrem zábavy což není špatné, když to funguje tak je to skvělé, ale tady ani ta zábava nefunguje. Zkoukl jsem to vážně jen z důvodu, že jsem neměl večer co dělat a nevěděl jsem co zkouknout. Rozpočet očividně šel hlavně asi na herce, kteří taky nejsou hlavně kvůli svým postavám nijak skvělí ( neplatí o Kevinovi Jamesovi jeho postava byla snad podle mě nejvtipnější z filmu). Samotná hlavní postava je v jistých momentech neuvěřitelně otravná a ty její hlášky jsou místy tak neuvěřitelně trapné až to bolí. Nevím třeba to byl záměr Netflixu a Sandlera udělat příšerný film v což upřímně tajně doufám, protože toto je vážně horší jak Murder Mystery a to už je co říct. (mimochodem málem jsem dal tomu i 2 hvězdy kvůli vyvrcholení příběhu, ale ten pokus o vtip na konci mi to zase zkazil) 2,5/10 ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejslabších Sandlerovek s klasicky silným obsazením (hlavně Buscemi mě vážně bavil), přesto se najdou i silnější stránky (rozuzlení, kaskadérské kousky, termoska a již zmíněný ansámbl). Je škoda té Hubieho neuvěřitelné infantilnosti, která je i na mě až moc přehnaná a sráží celý film - Hubie je prostě a jednoduše retard, ke všemu ani né moc snesitelnej. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama