Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která se nebere moc vážně, což je dobře. I když některé scény byly trochu zbytečné a trapné. Jako celek, ale docela dobrý. Líbila se mi Halloweenská atmosféra Salemu i odkazy na různé hororové filmy a plno známých jmen ve vedlejších rolích. Termoska byla samozřejmě kapitola sama o sobě. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Opravdu špatné překvapení a jeden velký WTF. Adam Sandler hraje prostoduchého a dobrosrdečného hocha v mužském těle, který je posedlý konáním dobra a ochrany všech během Halloweenu. Proč zrovna o Halloweenu, na to nenaleznete odpověď, stejně jako, proč policista, který se tohoto podivína snaží celý film zbavit, jej pak s městem obviní (nutno k dobru filmu podotknout, že zcela logicky) ze zmizení několika občanů, aby posléze přišel střih a Hubie a policista spolu spolupracují jako letitý kolegové a linka ohledně obvinění z únosu je zcela zapomenuta. Není to málo? Tak si přidejte mámu se super schopnostmi. Romantickou linku v podobě nejkrásnější ženy ve městě, která ze všeho nejvíc touží po tom vzít si za muže prostoduchého Hubieho. A vlkodlaka s Michaelem Myersem (bez komentáře). Logických lapsů je ve filmu nespočet a raději je zde ani nehledejte. Snaha maximálně rýžovat na morálních kodexech skoro až bolí. Vše je doslovné a pro jistotu dvakrát opakované. Ano, toto je skutečně jeden z nejhorších filmů herecké kariéry Adama Sandlera. Nejhorší proto, že je tak blbý, jakoby scénář napsal prostoduchý postižený jedinec, který si během dloubání nudlí z nosu řekl, že vyplní svůj čas prázdného čistého nosu napsáním filmového scénáře. A toto je výsledek. 40% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hallowenská klasika z toho určitě nebude, ale jinak jde o stravitelnou Sandler quality, která v žalostné produkci Netflixu vlastně ani nemůže nikoho zklamat. Samotný Hubie je totální vemeno. Nechává však vyniknout vedlejší postavy, které ho lehce zastiňují. Nejvtipnější tam jsou trička a přemýšlení snižuje zážitek. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Těžko nadávat, že je to hrozná blbina, když jsem hroznou blbinu čekal. Stejně jsem ale spíš zklamaný, protože film měl i tak mnohem větší potenciál a mohl být zábavnější, kdyby byl méně trapný a kdyby si Adam Sandler bůhvíproč nemyslel, že postava s vadou řeči (a mozku) bude vtipná. Králem Hubieho Halloweenu je pro mě Steve Buscemi - díky němu, díky hlavním teenagerským hrdinům a díky Maye Rudolph to aspoň za něco stálo. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na ideální film na dnešní odporné říjnové počasí. A rozhodně námět a potenciál výtečný, nicméně provedení hrůza a děs, to jsem si uvědomil po patnácti minutách. Nelze upřít strašidelnou atmosféru, u níž ale cítíme, že má všechno humorný podtext. Scénář se ale fakt bohužel nepovedl, trouba Hubie nemůže být srovnáván s postavami v dřívějších sandlerovák. Je to velká škoda, neboť Sandlerova herecká parta je stále přítomna a evidentně se s humornými nápady nevyčerpali, avšak chce to ubrat na nechutnosti a přidat na inteligentnosti a vytříbenosti děje. Tak třeba zase někdy příště. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama