Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (230)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak tragický film (žánr komedie je urážka to snad i český Panic je nanic je vtipnější než tohle) , že sám nevím jestli mě je líto více mě, že se na takové sračky dívám nebo těch lidí co jsou pod tím podepsaní. Prostě je to o tom , že maník je divný a všeci si z něho dělají prdel a dělají mu naschvály a někdo se jim rozhodne pomstít. Počet vtipných scén a hlášek bych spočítal na prstech jedné ruky naopak trapnost by se dala počítat v řádech stovek nebudeme ochuzeni ani o blití. Ta jedna hvězda je za ty 4 kostýmy Harley Quinn a postavu té Karkulky (jediná tam působí přirozeně a nepitvoří se) jinak tam není co ocenit. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ač jsem u Sandlera zvyklý na nepříliš kvalitní snímky, které se vyznačují spíš potrhlostí a tupým humorem, tohle mi ukázalo zcela nový rozměr jeho tvorby a přidalo další dimenzi do výrazu “Sandlerovka”. Nechybí parta obvyklých podezřelých, kteří už jsou s Adamovou tvorbou dlouhodobě spjati. Na druhou stranu je tu i pár dobrých herců, které moc často v takových filmech nevídáme a kteří svolili k natáčení snad pod nátlakem, nebo kvůli vydírání, protože jinak si to neumím vysvětlit. Nebudu se o tomhle kousku s pohádkovým happyendem moc rozepisovat, ale hovadina to byla ukrutná. Nikdy víc! 15% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po traileru a vzhledem k Sandlerově formě z posledních filmů sem čekal ultra průser ve stylu Jacka & Jill a nakonec sem celkem příjemně překvapen.Hubie Halloween sice není ani zdaleka nejlepší Sandlerovka a jeho šišlající hrdina mě spíš iritoval než abych mu fandil,ale i přesto jsem se docela bavil.Je tu sice pár věci standardně zbytečných,ale taky je tu celkem dost gagů,které se povedly a na chladné propršené odpoledne je to ok zábava...60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama