Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Olík 

všechny recenze uživatele

Takové něco mezi geniálním Sandlerem (například 50x a stále poprvé) a Sandlerem odpadním (například Jack a Jill). Samotný příběh i některé z gagů relativně fungují. Tvůrci si hodně daly záležet na vizuální stránce a vedlejších postavách – oceňuji. Pak ale tady jsou i typické nešvary, jako samotný charakter hlavního hrdiny nebo laciné či dětské fórky. Jak jsem již říkal: ani tak, ani tak. Jestli se jednou bude vzpomínat na Sandlera, jako na jednoho z předních komiků své generace, tak bezesporu budou zmiňovány jiné snímky. Kooperace Netlix / Sandler zatím jede na plný plyn, každopádně zatím z ní, víc než divák, těží její aktéři. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Popravdě bych už ani nečekal, že si Sandler ještě někdy střihne nějakého troubu. V tomhle ohledu milé překvapení. Zpočátku to taky vypadalo, že to bude zase pěkně trhlá řachandfa, jako za starých dobrých Sandlerových časů. Ty se nakonec, pravda, již zřejmě nikdy nevrátí, ale alespoň ten halloweenský duch, pár povedených vtípků a zajímavé herecké obsazení zůstalo. Koukám, že se Sandler zhlédl v Appatovském obsazování celé své rodiny. Ale tak, jeho holky jsou docela šikovné a Jackie to v kostýmu Harley Quinn docela sekne (a já bych byl moc rád, kdyby ve filmech dostávala více prostoru). Skvadra kámošů tradičně super, Maya Rudolph opět zabíjí. Možná zbytečně nadsadím, ale po dlouhé době zábavná sandlerovka. 3.5* ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl docela cringe a docela jsem litoval, že jsem si pustil nejhorší film na světě (jak Sandler naznačoval po opomenutí jeho výkonu v Uncut Games akademií). Naštěstí se to pak celkem ustálilo a já se i párkrát od srdce zasmál. Bohužel již Sandler neopakuje kvalitativní úspěchy z nultých let, ale spíš replikuje průměrné zářezy pro Netflix, kde se mu evidentně líbí. Celkem mě překvapila celkem zručná režie, jež si v několika scénách hezky pohrává s tím, co se děje ve filmu..ovšem scenář stojí za prd a celé to sráží dolů (a fekální humor to doráží)...5/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

No tahle Sandlerovka se moc nepovedla. Tedy má to jisté kouzlo, Hubie je moc hodný a milý člověk, ale spousta scén ve filmu nemusela být (nebyla vtipná). Jinak ta základní kostra příběhu je fajn a líbila se mi. Ale jako celek to moc jako komedie nepůsobí a divák se u toho určitě nezasměje. Adam Sandler zde obsadil opět mnoho svých známých hereckých kolegů a ti to tam akorát kazí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama