Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Netflix a Sandler to dokázali! Po Murder Mystery dokázali společně vytvořit něco ještě horšího a to Hubieho Halloween gratulace! Sandler tady hraje klasického idiota, který má ale správné záměry, takže svoji postavu zvládl dobře, protože na ní očividně trénoval celou svoji kariéru. Po docela povedeném Uncut Gems se sandler vrací ke klasickým Sandlerovským filmům, tedy k filmům, které nejsou nijak extra vtipné a nedávají důraz na příběh nebo postavy, ale spíše se to snaží jít jen směrem zábavy což není špatné, když to funguje tak je to skvělé, ale tady ani ta zábava nefunguje. Zkoukl jsem to vážně jen z důvodu, že jsem neměl večer co dělat a nevěděl jsem co zkouknout. Rozpočet očividně šel hlavně asi na herce, kteří taky nejsou hlavně kvůli svým postavám nijak skvělí ( neplatí o Kevinovi Jamesovi jeho postava byla snad podle mě nejvtipnější z filmu). Samotná hlavní postava je v jistých momentech neuvěřitelně otravná a ty její hlášky jsou místy tak neuvěřitelně trapné až to bolí. Nevím třeba to byl záměr Netflixu a Sandlera udělat příšerný film v což upřímně tajně doufám, protože toto je vážně horší jak Murder Mystery a to už je co říct. (mimochodem málem jsem dal tomu i 2 hvězdy kvůli vyvrcholení příběhu, ale ten pokus o vtip na konci mi to zase zkazil) 2,5/10 ()

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Po třetím zkouknutí měním na pět (ano nemám nic lepšího na práci a i kdybych měl, tak by to stálo za to!). Protože je tu Hubííí a s ním pět hodin úžasné, strašidelné halloweenské zábavy pro děti nad 13 let. Hubího hraje Adam Sandler, jako kdyby nestačilo, že postava sama o sobě je k popukání! Hubímu je něco kolem padesáti let (odhad, nevím to přesně), ale na svůj věk se chová zvláštně. Vtip s termoskou neomrzel ani napotřicáté! Hubí je vlastně Ježíš, a to nepřeháním a to mluví za vše. Víc vědět netřeba tak hybaj hybaj na Netflix! ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Happy Madison je stále na dně... nestojí to za to. A ty odkazy na jiný filmy to fakt nezachrání. Film mě ani tak neurazil, ale ta absolutní nulová snaha se snažit aspoň o trochu víc je ubíjející. Netflix by měl mít nad těmito projekty trochu dozor. Sandler už dávno není zábavný. :-( Když si to dáte později dohromady, tak je to jen obrovská vykrádačka jeho dřívějších filmů. Ani ň navíc. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Hubie je idiot. Nie ako skoro vo všetkom v čom hrá Sandler. Tu je to čistý retard. Nesympatický blbec je cieľom krutých vtipov svojich susedov a vy mu to vlastne trochu prajete. Ďalší problém je potom so samotným prostredím. Už sme si zvykli na to, že Sandler natáča tak, že odvezie bandu svojich kamarátov na Havaj, do Afriky alebo do prírody k nejakému jazeru, tam si užijú spoločné voľno a omylom pri tom natočia film. To teraz neprebehlo. Žid Sandler asi nemal prachy na letenky a ubytovanie, a tak svojich kamarátov narval do halloweenskych kostýmov. Lenže tento sviatok u nás nikdy nezapustil korene a Maya Rudolph ako Frankensteinova nevesta alebo Ray Liotta s farebnou parochňou úplne nezaujmú. Štandardne trápny a nadštandardne otravný Sandler, neatraktívne prostredie, odfláknutý dej a väčšinu času nuda a trápnosť. Hubie Halloween nie je dobrý film a celkom dlho som premýšľal, pre koho vlastne je. Na typickú sandlerovku je vážne až príliš hlúpy a nezaujímavý. (10.7.2022) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama