Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (230)

Gulde 

všechny recenze uživatele

Já mám občas rád takové ty jednoduché, odpočinkové filmy s prostou zápletkou, kde víte ještě před stisknutím tlačítka "Play" jak přesně to všechno dopadne. Ale Sandler to už přehání s těma rolema postiženejch blbečků, kteří se ukážou být příkladnými hrdiny. Občas vtipné situace jsou udusány jejich přehnaným ždímáním, nebo jsou zakončeny naprosto lacinou, rádoby vtipnou replikou, kterou bych možná bral ještě tak před 10 lety. Takhle bohužel. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

No tahle Sandlerovka se moc nepovedla. Tedy má to jisté kouzlo, Hubie je moc hodný a milý člověk, ale spousta scén ve filmu nemusela být (nebyla vtipná). Jinak ta základní kostra příběhu je fajn a líbila se mi. Ale jako celek to moc jako komedie nepůsobí a divák se u toho určitě nezasměje. Adam Sandler zde obsadil opět mnoho svých známých hereckých kolegů a ti to tam akorát kazí. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Mám rád halloweenské komedie a tahle Sandlerovka byla odzačátku must see. Nenechal jsem se odradit zdejším hodnocením a film jsem si užil. Sandler je hrozně cringy, ještě víc než bývají v komediích Carell nebo Ferrell. Super atmosféra Halloweenu, dobrý gagy a casting - kámoši Sandlera. Nejlepší byly trička Sandlerovy mámy - Canyoning makes me wet apod. První letošní halloweenský film. 3* ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Těžko nadávat, že je to hrozná blbina, když jsem hroznou blbinu čekal. Stejně jsem ale spíš zklamaný, protože film měl i tak mnohem větší potenciál a mohl být zábavnější, kdyby byl méně trapný a kdyby si Adam Sandler bůhvíproč nemyslel, že postava s vadou řeči (a mozku) bude vtipná. Králem Hubieho Halloweenu je pro mě Steve Buscemi - díky němu, díky hlavním teenagerským hrdinům a díky Maye Rudolph to aspoň za něco stálo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Popravdě bych už ani nečekal, že si Sandler ještě někdy střihne nějakého troubu. V tomhle ohledu milé překvapení. Zpočátku to taky vypadalo, že to bude zase pěkně trhlá řachandfa, jako za starých dobrých Sandlerových časů. Ty se nakonec, pravda, již zřejmě nikdy nevrátí, ale alespoň ten halloweenský duch, pár povedených vtípků a zajímavé herecké obsazení zůstalo. Koukám, že se Sandler zhlédl v Appatovském obsazování celé své rodiny. Ale tak, jeho holky jsou docela šikovné a Jackie to v kostýmu Harley Quinn docela sekne (a já bych byl moc rád, kdyby ve filmech dostávala více prostoru). Skvadra kámošů tradičně super, Maya Rudolph opět zabíjí. Možná zbytečně nadsadím, ale po dlouhé době zábavná sandlerovka. 3.5* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama