Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mně ten koncept nepřijde zase tak špatnej - fotbal je v tuzemsku pořád nejoblíbenějším sportem, do mičudy kope kdejaká vesnická roštěnka a v hospodách je nekonečným tématem ke konverzaci pro každýho ostřílenýho štamgasta. Proč o tom tím pádem nenatočit nějakou tu bžundu. Nehledě na fakt, že tahle "nižší kopaná" má sportovnějšího ducha, než prvoligová promenáda brutálně přeplácených automatů na fingovaný bolístky. Výsledek nakonec připomíná takovou bizarní sondičku do duší venkovských čutálistů, kde je ovšem Franty Straky podezřele málo a nudy docela dost. Uvidíme, co přinesou další epizody. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Řekněme si tu upřímně soudruzi, nefunguje to. Ne že by to nemělo potenciál, ale Franz je prostě těžkej topor bez charismatu krucip*deláka Zdendy a celý to bylo takový sestříhaný jakože o ničem. Přehlídka buranského fotbalu čtvrté pralesní ligy tomu vážně nepřidá. Zkrátka není se čemu divit, že prima druhý díl šupem nasadila daleko za Zdéňu na skoro předpůlnoční hodiny. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že mě Franz s bíle poprášeným chřípím a trojzubcem od tataráku lehce povaří v kotli s olivovým olejem a bude přitom pomocí germanismů zapáleně mluvit o mančaftu a srdíčku. Místo toho jsem dostal sondu z venkovského vesmíru ala ČT2, jedenáctku chlastajících Kuželů a kouče, jehož taktické plány nepřekročily stín Hnátkova sešitu.. Znásilnění koncepce pořadu Ano, šéfe!, které svou zbytečností a dramaturgickým šlendriánstvím rychle směřuje k stažení ze hřiště. Pravděpodobnost, že bych protrpěl další díl, je asi stejná, jako že lovec švábů Berbr dostane Řád Tomáše Garrigua Masaryka za rozvoj demokracie, humanity a lidských práv.. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě... Důležitý je hrát srdíčkem. A taky mít to štěstíčko... Teď vážně, jako dokument na ČT 2 ve 3 ráno ok, jinak katastrofa. Jestli Francovi došly prachy, chápu jeho angažmá v tomto pořadu. Ale když mi potřetí řekl, že je zase v Holasovicích u Floriánka, měla jsem chuť prokopnout obrazovku ukázkovým bodlem. A trenér Alan? Je emzák. Ale to já taky, že jsem na to vydržela koukat do konce. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nápad nosný a výtečný, jeho realizace směšná (žádný trénink a koncepční práce se nekoná; tedy nad rámec naučte se xy nožiček v kuse a seřvu vás v hospodě nad pivem). Jakkoli bych na dotaženou a zdařilou verzi téhož (vyloženě si to říká o odnož z Britských ostrovů z nějakých poloprofi nižších lig) opravdu rád koukal, tak v této podobě prostě Ne, šéf... Ehm, tréňo (Strakův terminus technicus, ne můj). Vina ani zdaleka nepadá pouze na Straku, byť právě on je tím nejviditelnějším (resp. nejslyšitelnějším) problémem. A to že se snaží stylizovat do Pohlreicha jeho zoufalost akorát o to více podtrhuje, jelikož by sám potřeboval nějakého trenéra (pardon, tréňu), který by ho kibicoval "co a jak". Pokud takto vypadá i jeho práce v profesionální sféře, tak to o aktuálním stavu naší čutané (o fotbal již dávno nejde) vlastně nechtíc říká mnohé. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama