Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

castor 

všechny recenze uživatele

Fotbal je fenomén, takže proč ne? Jenže trenéra nepotřebuje pouze banda venkovských balíků, ale i samotný Franz, který jednoduše neví, jak se svou rolí naložit. Dramaturgie selhává, jen se parazituje na koncepci zbožňovaného gastropořadu Ano, šéfe! Nic proti Strakovi, ale je rozdíl dát si před natáčením ostrý tatarák a vypít energetický nápoj, nebo se jednoduše narodit s darem být bystrým glosátorem a utáhnout vlastní pořad. Straka sice není mediálním amatérem, kterým byl (když už jsme naťukli gastronomii) třeba Babica, ale jednoduše jeho (v televizi prostě působící) taktické plány nějaké změny v týmech, kde se fotbalově moc nepřemýšlí, nepřinesou. Ve výsledku nefunkční. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 6. dílech: Podivný hybrid snažící se naroubovat pohlreichovský koncept na specifické prostředí vesnického fotbalu. Uf, nepovedlo se. Straka tam prakticky nemusel být (o tom, že to je ocasů král není třeba diskutovat). Možnost nějakým zásadním způsobem zlepšit fungování klubu je prakticky nulová. Pořad(y) o vesnických fotbalových klubech bych jako takové rozhodně nezatracoval. Naopak, je v tom velký potenciál, ale chtělo by to vhodnou dokumentární formu. 1.díl - TJ Sokol Holasovice: Velký prostor se dal potrefenému trenérovi (úplně nesmyslně). Holasovice by měli hrát lehce okres vzhledem ke svému zázemí/finančnímu zajištění. Místní hráči/funkcionáři vytvořili neodpovídající obraz klubu v nižší soutěži - není to relevantní...viz. citáty: otec: "ten blb (trenér), zastínil dokonce Straku a to už je co říct", D. Tošenovský: "Ten díl byl sračka. Laciná propagace tamního klubu... . Většího blbce najdeš ve vedení v nejmenovaném klubu z Brantic :), tam by si toho Straku zasloužili.", J. Tošenovský: "Máš pravdu, byla to totální fraška a absurdní drama na druhou ;). Straka tam v podstatě nic neudělal - to zázemí, ale nevypadalo na třetí ligu :) . A filmování pádů... skutečně úžasný pořad." 15%. 2.díl - SK Čechie Chrást: normálnější díl, co se dá snést, ale Straka je největší č*rák - jako vždy. 24%. 3.díl - TJ Jiskra Nový Kostel: fotbal není jenom o té pípě, ale o míči... . Přístup a disciplína! Jestli je vaše priorita FC Chlast...“. „Už jsem viděl hodně, ale tady ti kluci otevřeně mluví o tom, že chlastají.“ 25%. 4.díl - SK ZD Pojbuky: Dokument o vesničce Pojbuky. Než samotný fotbal mě zaujali místní postavičky. Starosta - cool guy, trenér - no trenér, ale jo, je to dobrák :) . Na poměry Ano, trenére nadprůměrné. Jako zeměpisný dokument dobrý. Na tak malé dědině udržet fotbal v roce 2015 je náročné. 48%. 5.díl - TJ Dynamo Stružnice: jako vždy se jde na to zeširoka. Více jak polovina času je nefotbalová omáčka. Trenér byl inteligentní. Takový klasický průměrný tým v okrese...tam se moc toho nevymyslí. 35%. 6.díl - TJ Sokol Pičín: Šašek Straka blil nejtrapnější motivační projevy. Všichni ho měli v píč*. Já to symbolicky uzavírám po šestém díle v této vesnici. 11%. Celkové % hodnocení: 26%. ()

Reklama

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo neskáče, není Čech na ČT byla také slabota a v podstatě tam rovněž šlo jen o zviditelnění pár jednodušších lidí v televizi a získání pocitu velkých hvězd, aby jim pak kumpáni v hospodě s velkou slávou zaplatili rundu, ale aspoň to mělo nějaký vývoj a dalo se to sledovat. U Ano, trenére člověk pořádně neví, co je vlastně smyslem pořadu a Strakovým úkolem. Trapné parazitování na dobrém jménu Ano, šéfe. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

U Perunovy holé řitě, apage Strakanas!!! Ve skrytu duše doufám, že jsem z přemíry alkoholu (byť jsem měl k obědu jen dvě piva) blouznil a tento pořad vlastně vůbec neexistuje. Jdu se usilovně štípat... P.S.: Tak, jelikož po téměř čtyřiadvaceti hodinách od zhlédnutí dostatečně opadl nával mého akutního zhnusení a jsem tedy schopen obohatit zdejší lingvisticky zglajšaltovanou databasu o bigotně-pokrytecko-moralisticky nezávadný slovní průjem, můžu pokračovat. Herr tataráček und olejíček se nám v prvním díle v jakési polské díře projde třikrát okolo sochy nějakého svatého Stříkala (originální název světce si nepamatuji, prostě patron hasičů), naučí tamní fotbalovou rodinku (příbuzní jsou tam navzájem skutečně všichni) rozcvičku, uloží úkol (5. místo v pralese) a k velké úlevě duševně příčetného diváka odtáhne. Martyrium nicméně začne trochu jinak, neboť Franzovu roli ústřední postavy přebírá na psychiatrii patrně dosud nediagnostikovaný (jinak si nedovedu představit, že by mu i přes jeho zjevně mlsný pohled bylo umožněno vést i žáčky) hlavní trenér, vedle kterého by i zarostlý nehet na mykotickém palci Pepika Hnátka byl za Alexe Fergusona, a jehož progresivní fotbalové myšlení se projevuje toliko tím, že učí své svěřence simulovat pády (nutno říct, že mnoho ze zpoceného vidláctva v dané disciplíně předvádí schopnosti na úrovni minimálně kaprligy!). Byv šokován tak mocně, že jsem první díl dokoukal do konce, jsem se pak ještě dočkal pochodu Adamitů, přehlídky z kuchyňského výběhu uteknuvších fotbalových slípek a samozřejmě velkého Franzova návratu, který své svěřence za to, že skončili o pět míst níže, než bylo uloženo, pouze mírně pokáral, a aby to snad na domorodcích přesto nezanechalo trvalé následky, podaroval je sportovními kabelkami. Jestli byl jeho přístup obdobný i na regulérní trenérské sesli, pak se závratným úspěchům této prominentní trenérské smažky vůbec nedivím. Jeden díl tedy úplně stačil, abych se opět ujistil, že žumpa televizní "zábavy" je v této patrně i Satanem zapomenuté zemi naprosto bezedná... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To nemohl nikdo myslet vážně. Hrůza je už jenom to předělání názvu z Ano, šéfe! To fakt nemáme na vymýšlení lidi nebo co? Franz je sice osobitej šílenec, ale aby přijel na vesnici, kde je fotbal hlavně o chlastání piva v nejbližší hospodě, a řekl jim, že musí víc trénovat, aby to bylo lepší, a zase odjel, to fakt nemůže fungovat. Ani to není sranda, nemá to vůbec nic, koncept nikde. To se zase někdo snažil.. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama