Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (143)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Skvělou akcí a jednoduchými gagy našlapaná jednohubka, cílená především na všechny, co si právě založili mozek do šuplíku s tím, že ho vlastně ani tak moc nepotřebují. Vykrádačky a honičky týhle partičce seknou, když ovšem přijdou ty neblahé chvíle, kdy se mají najednou zčistajasna polepšit nebo předvést sílu přátelství, je to asi tak uvěřitelné jako volební program libovolné politické strany. A zřejmě proto, aby to nebyla taková prvoplánová moralitka, dojde i u jiných postav k zásadním, ale nijak blíž neobjasněným twistům na ose dobro/zlo, které navíc v druhé polovině slouží jako jediné dějotvorné posuvníky. První liga to tak rozhodně není, ale jako prostinká pocta všem heist filmům obecně a George Clooneymu konkrétně to funguje velmi dobře. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Tady ta neskutečná animovaná ujeťárna mě zkrátka a dobře už od samýho začátku (úvodní dialog jak z Pulp Fiction) chytla a díky své neuvěřitelně hravé, akční a chytlavé animaci, vtipnému, působivému a návykovému storytellingu, alfa, macho a zkrátka skvělým charakterům mě tak i udržela po zbytek stopáže, která svou délkou hodiny a čtyřiceti minut ani na chvíli nenudí a stále překvapuje dobrými a účelnými zvraty. Postava Vlka a celkově Zlounů mě neuvěřitelně bavili a já si užíval každé jejich byť trochu debilní rozhodnutí, naštěstí doprovázenými cool hláškami a Tarantinovskou hudbou (úplní Gauneři). Buď jak buď, já si tenhle vystylizovanej animovanej akčňák (s jakože fakt nápaditou animací téměř přirovnatelné k Rodině na baterky) jakože fakt užil, protože přesně takovouhle dávku úplně debilní geniality jsem teď potřeboval. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka s niekoľkými pomerne dobre nakreslenými (a nadabovanými) postavami – vlk a líška dominujú. Príbehovo však pomerne „klasická“ s trochu väčším počtom klišé momentov. Nie všetky potenciály jednotlivých postáv sú využité. Najviac však vadia občasné, avšak príliš „nezmyselné “chyby – napr. žralok kradne maľbu Monsa Lisa tak, že on sám sa vydáva za Mona Lisu. Viem, že je to „len rozprávka“, ale aj tak... Je to niekde na hrane troch až štyroch hviezd. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nejnovější projekt ze stáje DreamWorks 'The Bad Guys' si marně snaží hrát na stylovou gangsterku jak od Scorseseho, jenže tuhle snahu kazí neduhy, které mě na moderních animácích neskutečně serou: přehnaná exprese postav, překombinovanost a primitivní slap-stick humor. Komiksová předloha přitom doslova vybízí k mnohem originálnějšímu, inovativnějšímu a celkově kvalitnějšímu pojetí.... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Když se pan Snake nechá vyfotit, zjistí se, že má narozeniny 2. července 1965. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)
  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)

Reklama

Reklama