Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to zase někdo natočil sračku! Od začátku je tam všechno špatně, uvažování všech, jejich chování, policie nejde po vrahovi, ale po svým kolegovi, blogerky jsou pak hlavním zdrojem informací (ano, čtete správně!), kamera, kterou sebou neustále táhne, je nerozbitná, a zároveň ona ji neustále drží v ruce a streamuje online, i když se všude kolem střílí, něco hoří nebo vybuchuje. Mně se to ani nechce vypisovat, logiku to nevidělo ani z vlaku. Proč do toho A. Eckhart šel, to vůbec nechápu. ()

Dexter256 odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou zapnu TV dám tam HBO a po 5 minutách se dívám na tu největší sračku co tam snad na dnešní den mohli dát. A ze je to sracka sakra velká. To uz i reklama na Air Bank je filmová paráda. Zajímalo by me jestli si vůbec Aaron přečetl ten scénář pardón teda ten plesk teda Blesk. Než do toho šel nebo už to bere jak ráno Aha v trafice. No prostě jestli se chcete zasmát a užít si film plný skvělé akce (Bazinga) no tak hurá na to. P.S. Aarone alias Harvey tohle uz nedělej. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Tyhle menší akční thrillery, co jsou jednou velkou honičkou s časem městskými ulicemi a la Cellular, 16 bloků nebo Premium Rush (a když se přesuneme za město tak Kidnap), mám rád. Stejně jako jejich velkorysejší verze v podobě Smrtonosné pasti 3-4 nebo 12 kol. Zápletka obvykle bývá jednoduchá, nějaký ten únos, pomsta nebo oboje, a záleží hlavně na postavách, peripetiích a tempu - postavám byste měli fandit, peripetie by vás měly bavit a tempo by mělo být svižné. Ačkoli plakáty k Line of duty tlačí jen Eckharta, film je buddy movie a dvojicí oldschool starší polda a online mladý civil připomene Smrtonosnou past 4, kde to vzájemné špičkování bylo o něco vtipnější. Scénář je dějově dost řídký, nastavovaný dlouhými, nijak zvlášť zajímavými akčními scénami a zbytečnými prostřihy do televizního studia, a peripetie vedoucí k cíli jsou nudné, záporák nevýrazný a tu a tam se někdo zachová vyloženě idiotsky, jako když hned na začátku pronásledovaný dlouho utíká před policií středem hlavní ulice. Film má naštěstí eso v sympaťáku Eckhartovi, který slušně hraje i běhá, rve se a narozdíl od Neesona v trojce Taken zvládne přeskočit plot v jednom záběru místo ve dvanácti. Jeho mladá parťačka balancuje na hranici otravnosti, ale nespadne za ni jako Selena Gomez v Getaway, a zamrzí, že Giancarlo Esposito, který zářil jako Gustavo Fring v Breaking Bad, tady nemá co hrát. Druhým velkým plusem je, že je to efektně natočené (pro začátek hodně kamerových přeletů nad ulicemi - a vrtulník cpou hodně i před kameru) a svižně sestříhané, a i když výbuchy jsou digi, přestřelka a la Nelítostný souboj a těch pár bouraček vypadají dobře. Takže blbě napsaný, ale slušně natočený thrillerový průměr. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč jsem tuhle béčkovou, televizní srajdu dokoukal, je slušné tempo od samého začátku. Jinak vše ve filmu jsem viděl už tisíckrát, akce průměrná, kdy se prostě vystřílí tuna zásobníků, ale ne a ne se trefit, na to už jsem prostě alergický. Aaron samozřejmě nejsilnější článek celé této show. Dvě * ať nežeru, ale už to nechci víckrát vidět. ()

Porp 

všechny recenze uživatele

Už od prvej minúty som vedel, že toto ma baviť nebude. Film určený hlavne mileniálom, ktorí vedia svoje smartfony tasiť ako kedysi tasili kovboji svoje kolty. Vidím to na mojom kolegovi v práci. Akurát, že ten sa ešte nenaučil poriadne tasiť. Mal mi natočiť bitku v práci, ale on nestihol načas vytasiť svoj smartfón. Tak som mu povedal, aby pravidelne cez víkendy trénoval tasenie mobilu, ak chce zapadnúť medzi svojich. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama