Reklama

Reklama

Queer

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(20) / Epizody(200)

Obsahy(1)

Pořad Queer je primárně zaměřen na mapování a diskusi o queer kultuře. Queer kulturou chápejme svět především sexuálních menšin, svět alternativ ke stereotypnímu, tradičnímu pojetí vztahů mezi lidmi – a nemusí jít přitom pouze o gaye a lesby, ale nejrůznější další minoritní identity, o jejichž existenci má naše středoevropská společnost zatím spíše mlhavé a stále značně zkreslené představy. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Peddro k tomuto seriálu (5)

Queer (2013) odpad!

Taková indoktrinace cílená na děti a teenagery. Manželství je nedotknutelný svazek muže a ženy kulturně, historicky a etymologicky. Opět musím opovrhovat nevyvážeností ČT, neboť v programu chybí pořad zaměřený na konzervativní hodnoty. Tento pořad se mi příčí.... ()

Queer geografie (2020) (S15E03) 

Doufám, že hlavní pointa nespočívá v tom, že by měl mít každý mezi LGBT přátele nebo známé? Já znám tři lesbičky a jednoho gaye. Ale podobný výzkum mi přijde dost ideologický. Nehodnotím, protože nevím jak...... ()

Stručná historie třetího pohlaví (2020) (S16E03) odpad!

U jedinců rodu Homo sapiens jsou pouze dvě pohlaví. Samec, který se nazývá muž a samice, která se nazývá žena. K žádnému dalšímu pohlaví evoluce ještě nedospěla. Teorie o více pohlaví je pouze zvrácenou módou progresivistů. Pokud existuje jiné pohlaví, než je muž a žena, ať mi jej, prosím, někdo definuje. Pohlaví je určeno pohlavními orgány, nikoliv stavem mysli. A i když se nějaká žena cítí býti mužem, nebo nějaký muž se cítí býti ženou, tak je to stejně pouze o dvou pohlaví. Případným řešením je chirurgická změna pohlaví, ale pouze po doporučení sexuologa a psychiatra. Pak je možná změna z jednoho na druhé, ale nic dalšího neexistuje!!! Rozmazlený fracek si klidně může říkat, že je nebinární, fluid nebo ET, což, ale neznamená, že je to pravda!!! Mám zcela nevyvratitelný důkaz - chodím do společné sauna již od dětství, tedy 25 let a vždy jsem tam viděl pouze kluky a holky!!! Žádné další pohlaví jsem tam nikdy neviděl.. Západ je změkčilý,  zabývá se nesmysly,  jako je existence více pohlaví, politická korektnost, green deal, a proto z nás nepřátelé nemají respekt. Kéž by měl Západ opět osobnosti, jako Reagan, Churchill, Thatcherová, Bushové, Trump nebo de Gaulle... ()

Kvóty: Konec jedné kinematografie (2020) (S16E04) odpad!

Neuvěřitelné, takže nezáleží na kvalitě, ale na tom, zda bude ve štábu správný poměr menšin? To nás teda čeká pořádný úpadek filmové tvorby. V praxi odmítnou například kvalitního kameramana, protože sice je nejlepší, ale nezapadá do povinných kvót. Civilizace se hroutí.... ()

O duhovém káčátku (2020) (S16E07) odpad!

Dnes jsem ten pořad viděl prvně a jsem v šoku. Odporná indoktrinace dětí!!! Na výchovu dětí musí mít vliv obě pohlaví. Před takovou indoktrinací dětí je potřeba mít se na pozoru. To, že se progresivisté vymlouvají na Křemílka a Vochomůrku nebo Šmouly je směšné. Pokud tohle objednávají školy, tak je na čase takovou vážně řešit. Rodina je pouze matka, otec a děti. ()

Reklama

Reklama