Reklama

Reklama

Kandisha

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Jsou letní prázdniny a nejlepší kamarádky Amélie (Mathilde Lamusse), Bintou (Suzy Bemba) a Morjana (Samarcande Saadi) se stýkají s  dalšími teenagery. V noci se baví sdílením příběhů o městských legendách. Ale když je Amélie napadena svým bývalým přítelem, v rozrušení přivolá Aishu Kandishu (Mériem Sarolie), mocného a pomstychtivého démona. Legenda je pravdivá a Kandisha je nyní ve vražedném řádění. Tři kamarádky začínají boj s časem, aby kletbu prolomily. Stihnou kletbu prolomit včas? (Lucilay)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa za posledný čas konečne aspoň obstojný horor, keďže v tomto nadprirodzenom slasheri je fakt niekoľko vydarených scén. Vraj je založený na marockej legende. Pre lepšie spracovanie mohol vynechať príliš dlhý úvod, kde za prvých 15 minút horor nič nepripomína. A to je pomerne dlho. Keď sa ale konečne odhalí mytologické pozadie začne celkom dobrá show na pozadí kliatby. ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

Dvojice Maury a Bustillo po tragickém zrození Leatherface přichází s báchorkou o démonovi zvaným Kandisha. Průběh filmu podle už běžné šablony. Holka vyvolá bubáka a bubák pak vraždí chlapy. Bohužel opět to svou kvalitou spadá do šedi a nudy. Většina vražd je mimo záběr a až ke konci se trochu přitvrdí. Poté co nastartovali tito režiséři kariéru brutalitou Inside a pokračovali bizárem Livide, se nedaří na tyto zdařilé kousky zdaleka navázat. Na nové filmy této dvojice vždy ze zvědavosti kouknu, ale kvalita stále upadá. Nejsem si jistý, jestli má cenu tuto bídu dál sledovat. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Príbeh je jasný a jednoduchý, hlavnú hrdinku sa pokúsi znásilniť jej Ex a ona vyvolá démona (Kandishu), ktorý zabíja mužov.  Je to v podstate typická vyvražďovačka, kde ale zabíja démon. Ten nevyzerá úplne zle ale od strašidelného má dosť ďaleko. Začiatok dosť dlhý a prišiel mi ako Spotify, nakoľko hrala jedna pesnička za druhou. Vraždy väčšina mimo kamery, našťastie sa ku koncu už nebáli ukázať aj niečo a sauna spolu s roztrhnutím na polku stáli zato. Finále priemer. Nakrútené je to veľmi pekne a poteší aj kratšia dĺžka. Viac ako 3* ale dať nemožem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Candyshop? Candyman? Zmínka je o obouch a co si budeme nalhávat, urbanismus zkoumající kamera, zlověstná hudba a graffiti jsou pojítkem téměř zlodějským, nicméně tady jde o Kandishu. Zlého ducha s africkými kořeny, který hodlá Macronovi pomoci s důchodovou reformou.. Dokud sukuba šeptá v arabštině, jen stojí zahalená na chodbě a nebo hází vidle do vymítání, tu a tam probublá tísnívá atmosféra, ale jakmile se Bustillo s Maurym dle očekávání rozvášní a objeví se kozy, kopyta a démon nabere výšku pivotmanky marockého basketbalového repre, už tomu spíš spadne řetěz. Že naproti na ulici stojí dům na demolici, se dalo předpokládat, stejně jako zbytečná přítomnost úplně poslední scény.. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nemozem uverit tomu,ze tento horor bol v rezii dvojice Bustillo a Maury,jednoznacne najslabsia zalezitost od nich,vobec ma to nebavilo,dokonca som pretacal dopredu,nema to atmosferu a ani napatie,gore efekty takmer nulove,ale aj majster tesar sa utne,jedna hviezda z ucty k tymto dvom francuzskym reziserom,ktori ma takmer vzdy potesili,ale tentoraz to bohuzial nevyslo...:-) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama