Reklama

Reklama

Moucha v kufru

  • Francie Mandibules (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jean-Gab a Manu, dva prostí přátelé, najdou obří mouchu uvíznutou v kufru auta a rozhodnou se ji vytrénovat, aby si díky ní vydělali. Divoká a surrealistická road-movie od mezinárodně uznávaného režiséra Quentina Dupieux vypráví jedinečný komediální příběh o přátelství, velkých snech a ještě větších katastrofách, které se daly do pohybu po nalezení obrovské mouchy. (Film Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (43)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Malomyslná banalita v kolizi s hurónskou absurditou, od normálního středu hnutá značně do leva (nemyslím politického) a lehce nahoru. Jestli má surrealistická perspektiva nějakou (byť mizernou) šanci na přežití v tomto století, tak to bude někde ve směru kudy si cestičku prošlapává Quentin Dupieux (aneb QD je nový Luis Buñuel). ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Dle mého, i přes název filmu, se jedná o autorův jeden z umírněnějších filmů. Ve kterém nečekejte žádné surrealistické výjevy či konce, ale příjemnou absurdní jednohubku se skvělými herci a feel good atmosférou. Krátká stopáž filmu pomáhá a i přes to že mám nejradši autorovy ujetější filmy tak jsem si tuhle taškařici s roztomilou mouchou užil na sto procent ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Každej film má nějaký ty svoje mouchy. Tenhle má ale jednu velkou a zásadní. Jmenuje se Dominika. A poté co jí našli Jan-Gab a Manu(variace na Blbý a blbější) v kufru auta se jí rozhodnou trénovat. Normálně bych si řekl co tohle může být za chujovinu ale bylo mi jasný, že v rukou Dupieuxe půjde o nestandardní a nadstandardní podívanou jak je u něho zvykem to se mi i potvrdilo. 4hvězdy. ()

claudel odpad!

všechny recenze uživatele

I Francouzi se mohou utnout. Příšernost - dva kreténi s obrovskou mouchou potkají dvě divné holky a Adèle Exarchopoulos, která se chová jako retardovaná. Společně s bratrem jedné z nich tráví čas v prázdninovém domě a snaží se schovat tu obrovskou mouchu. To má být vtipné?! Pana Quentina Dupieux si znamenám velkým červeným písmem do kategorie PLUS JAMAIS. ()

Bagrowitz 

všechny recenze uživatele

Nádherný. Čekal jsem něco ve stylu Drž hubu a dostal jsem to co jsem chtěl. V kině se moc nahlas nesměju, ale tady mi to párkrát ulítlo. Pokud nemáte rádi originály jinak než v angličtině tak tady doporučuji to risknout. Huhlavej přízvuk Manua je boží. 5/5 a po dlouhé době kvalitní nonsence film. Ty bejku! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. září do 28. října 2019 v zálivu Saint-Tropez (Le Plan-de-la-Tour, Sainte-Maxime, La Croix-Valmer, Cavalaire-sur-Mer a Rayol-Canadel-sur-Mer). (bianci)

Reklama

Reklama