Reklama

Reklama

Schumacher

  • Německo Schumacher
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Motorsport šel vždy mimo mě až na jednu výjimku. Formule 1 ve zlaté éře Ferrari se Schumacherem v čele. Když skončil, můj zájem opadl a Formule 1 začala bojovat o každého diváka. Mohl to být strhující dokument o úspěšné závodnické kariéře a tragickém životním osudu. Bohužel rodina nedala svolení. Mohlo se to podrobněji věnovat jednotlivým ročníkům, ale to by zase nepojmul celovečerní formát. Není to dokonalé, ale musel bych se stydět, kdybych dal nižší hodnocení. Díky Schumacherovi jsem totiž zažíval roky euforie, jejíž vzácnost doceňuji až s přibývající věkem. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Dokument o Schumacherovi sa pútavo venuje ranným rokom, kontrakte v Benettone, počiatočnému trápeniu vo Ferrari a prvému titulu zaň. Problémom je, že do konca dokumentu zostáva 15 minút a na programe dňa sú ďalšie štyri tituly, comeback v Mercedese a posledná jazda v Méribeli. A zakiaľ som si chcel pripomenúť obdobie, kedy som v červenom drese sledoval každý závod, tak sa chcel dozvedieť niečo aj o rokoch, kedy som na Formulu zanevrel. V dokumente sa však táto etapa jeho kariéry zhrnie pár vetami a je to škoda, lebo hodinku by som pri TV ešte zvládol. A ako sa má legenda najrýchlejšieho športu dnes? Rodina Schumimu vracia to, čo okolo nej vytvoril za svojej kariéry on- súkromie. ()

Reklama

Stružák 

všechny recenze uživatele

Schumachera a Ferrari mám k zbláznění rád, ale tenhle dokument zas až taková paráda není. Něco tu možná přebejvá, hodně věcí tu zbytečně chybí, něco je tak nějak divně napřeskáčku. Na rozdíl od perfektního dokumentu o Sennovi je Schumacher kouskem, kterej si laik neužije a nevychutná, bude se ztrácet. Já jsem se neztratil, ale znovu se na tohle asi koukat nemusím. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Tento dokument mě za srdíčko bohužel nechytl, čekal jsem vic. F1 Drive to Survive od Netflixu je o nekolik levelů výše. Schumachera jsem měl rád v Bennetonu, ve Ferrari už ne. Ani tak jsem se nedozvěděl nic nového či zajímavého. Dronové záběry na zasněžené francouzské hory a staré rodinné fotky filmu nepomohli. Škoda. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

9/10 - Dokument prakticky šitej na míru mýmu gustu. Návrat do dětských let, kdy spolu Schumi a Mika sváděli fantastický souboje, v F1 šlo místy o život a motory těchhle bestií řvaly jak zběsilý. Paradoxně mě na celým dokumentu nejvíc vadil konec - naprosto chápu, že na tohle skoro každej čekal a doufal, že se dozví něco novýho, ale spláchnout to pár titulkama a navázat závěrečnýma, jdu na plnou palbu. Jsem moc rád, že něco takovýho vzniklo. ()

Reklama

Reklama