Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film ze světa Zaklínače, který se mi docela těžko hodnotí. Rozhodně převládají pozitiva, což jsem nečekal. Jsem fanoušek této série (hry, knížky i seriál s Cavillem), a proto mě origin story o Vesemirovi docela zajímal. Trochu se mi to vykreslení zpočátku nelíbilo, zde ho vyobrazili jako mladého, dosti hýřícího floutka, ale člověk si postupně na tuhle jeho verzi zvykne. Líbilo se mi zapojení dostatečného množství monster ze hry (přízraky, lešij, bazilišek atd.), to potěšilo mé "witcherovské" srdíčko, ale místy mi přišlo, že Vlčí sen postrádal dostatečnou porci té slovanské mytologie. Možná za to může korejský režisér, to se bohužel nedá nic dělat. Určitě se jedná o kvalitní animovaný počin, s brutalitou se nešetřilo, souboje jsou hezky zpracované. A potěší závěr s odkazem na hry :) Jsem na vážkách mezi 3 a 4 hvězdičkami, ale spíše za mě tučné tři. 7/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na necelú hodinku aj pol sa ponoríte do krvavej dark fantasy, kde sa blyštia meče a grnia monštrá. Mal by som byť nadšený, pretože som na podobnej note neraz nechal oči, ale nie som. Som iba spokojný. Príbeh som neriešil ( prakticky som to nikdy ani neskúšal ), môj záujem bol inde. A toho sa mi dostalo, ako v rýchlom občerstvení, cestou domov. Nasýtený, pripravený líhať. ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Na Marvelovku to není špatné, ale tohle měl být snad Witcher, ne? Gratulace hernímu Geraltovi, protože už není moje nejneoblíbenější postava z celého univerza. Anime Kapitán Vesemir-Man se svýma dementníma bouráckýma hláškama, nelogickým chováním a permanentním stupidním úšklebkem si ho dokonale namazal na chleba. Ne, že by na tom ostatní postavy byly o něco líp. Nebo děj. Nebo atmosféra či animace (chvílemi jsem měla pocit, že se dívám na Cartoon Network). O americkém dabingu radši nemluvě (uši mě budou bolet ještě hodně dlouho). Moc věcí na pochválení mě nenapadá. Leda tak soundtrack. Pro mě opravdu wtf záležitost, na kterou bych ráda zapomněla. 4/10 ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

8/10. - Nádherný, pěkný a osobitý animovaný snímek z produkce Netflixu pojednávající o mladým Vesemirovi před hrami, seriálem a knihy. Snímek má krásný tempo, animace, super Zaklínačskou atmosféru, hezký scénář. Na Animovaný film to má pěknou minutáž a klidně bych si to dokázal představit jako minisérii. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako seriál na Netflixe určite, pre fanúšikov knižnej predlohy balzam na dušu a aj príbeh je domyslený veľmi dobre (4* je za úplný záver) k úplnej spokojnosti chýba lepšia animácia nakoľko CD projekt red v hre Zaklínač 3 nastavil latku a najmä predstavy fanúšikov ktorí hru prešli na 2 rôznych konzolách aj s oboma DLCčkami niekam inam. V každom prípade lepšie ako som očakával. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Příběh je inspirovaný příběhy, které prožil Geralt v knize „Bouřková sezona“. Tvůrkyně Lauren Schmidt se rozhodla převyprávět příběhy, které prožil Geralt prostřednictvím postavy Vesemira. (Geralt z Rivie)
  • Vytváření monster zaklínači, aby je později mohli ulovit za odměnu, je manifestace „Kobra efektu“. Ten je pojmenován po případech z Dillí, kdy místní chovali kobry, protože britská britská vláda nabízela odměnu za každou mrtvou kobru. (Axarus)

Související novinky

Zaklínač se dočká další série i filmu

Zaklínač se dočká další série i filmu

27.09.2021

Netflix o víkendu ukázal několik nových klip ze svých připravovaných projektů, mezi něž patřila pochopitelně taky druhá série Zaklínače, která dorazí už letos v prosinci. Mimo dvou klipů, traileru a… (více)

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

26.01.2021

Minisérie The Witcher: Blood Origin zasazená do světa Zaklínače, akorát odehrávající se tisícovky let před událostmi knižní ságy s Geraltem, Yennefer a Ciri, našla konečně hlavní hvězdu. Bude jí… (více)

Netflix oznámil zaklínačský prequel

Netflix oznámil zaklínačský prequel

27.07.2020

Netflix to se zaklínačským univerzem myslí vážně, po hraném seriálu i animovaném spin-offu teď totiž oznámil rovněž ještě hraný prequel. Minisérie The Witcher: Blood Origin bude mít šest epizod a… (více)

Reklama

Reklama