Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé, kdy jsem měl lepší pocit z traileru než z filmu. To že jde už o ohrané téma je bez diskuzí...ale přesto se z tohoto filmu dalo vymáčknout mnohem víc. Mám rád když si film pohraje s emocemi diváka. Ale tady se nevystřídala ani jedna z emocí. Spíše jen pokukování po hodinách, kdy to úmorné natahování skončí. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu. Zvláště, když tento film by mohl být součástí "rodiny" jako jsou filmy Baby Boom nebo Přes palubu. Některé shodné znaky tady jsou - stejná délka, podobná filmová hudba... Jenže narozdíl od zmíněných filmů, o kterých jsem věděl, že jsou to komedie a skutečně jimi byly (bavil jsem se, zasmál), tady nevím, o co šlo. Romatický film? Drama? Možná z každého trochu, ale obojí nic moc. První půlka se hrozně vlekla, od půlky to začalo být lepší, ale všechno pokazil příšerně sladkobolný závěr... Moje duše romantika si tentokrát moc neužila. Jak povídám - škoda, příběh samotný mohl být zpracován lépe. ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Moje pocity z tohohle filmu jsou velice pozitivní. Je to už delší doba co jsem ho viděl a tak jsem byl rád, když jsem ho zahlídl v TV programu a po těch letech sem si ho opět vychutnal. Vážně mě překvapil. Nebyl to totiž vůbec vtíravý, za každou cenu pod kůži vlézájící film. Byl jemný, vyvážený, se spoustou krásných a příjemnýh momentů a jen minimem těch trochu zbytečných. Julia byla v této době maximálně okouzlující a tahle role se jí hodně povedla. Vždycky jsem v ní viděl velkou dávku citliviosti a tady to opět potvrdila. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Že hraje na divákovy city? Mě to nevadí. A ti druzí? Tvrďáci přece nepláčou. :-) A kdo se stydí za slzy dojetí, měl by dát větší průchod svým citům, pokud nějaké má. Když někdo dojetím upustí skrývanou slzu, nedá se to přece chápat jako charakterová slabost. A kdo si to myslí, je bezcharakterní trouba. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Neřikám že to byla nějaká bomba, ale koukat se na to určitě dá. Už od začátku jsem měla takovej pocit, že to neskončí zrovna šťastně a tak mě docela překvapil ten otevřený konec.. určitě je lepší, že Viktor (Campbell S.) nezemřel, protože takhle je to průměrná komedie a kdyby to skončilo hůř, tak to bude jen podprůměrné drama.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama