Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

hruucoon 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na džůlii robrtsovou aka pryťyvomen, kterak pečuje o rakoviňáka kempla skota, jenž dlí na haciendím bat hradě svýho otce, zlýho bohatce, zatímco on jí pod dohledem majordoma způsobuje vlhnutí vulvy promítáním oprásků nahých ženštin namalovaných Klimtem. To vše vyplněno nekonečnejma blábolama, který degradujou  nemocnýho člověka na blba, věřícího v ženskou empatii k parťákovi. Což je u zrzky, co si patlá majonézu na kebuli nesmysl, stejně jako u každý jiný samičky našeho druhu. Pak nastává nejvíc iracionální moment - okamžik, kdy kempl jeden večer vydáví troje běžný vnitřnosti a hned druhej večer sedí naprosto ve formě se zrzkou už bez majonézy na bedně v opulentní nudný reštyce, aby po vysvětlení problematiky carpaccia džůliji, zažil excitaci lidství v černošský dupárně, kde ho seznámila s životem proletarijátu. V záchvatu lidství humunkula kempla hupsnou do růžovýho kaďoura a frčí vstříc dobrodružství, kde se z rakoviňáka stane za 12 minut řidič po motivačních zblebtech zrzky džůlie, za kterej bude jednou odsouzena k namalování ve formě čáry na Highway in Hell a bude s ní řešit přestupky dopravák Huml. Paxi pronajmou giga barák na pobřeží a film zapadne do očekávaný močální hrůzy sladkobolný veleklišoidní terminace života humunkulova - která nastane /nenastane. Takovýhle filmy stojí za prd, jenže já si ho jednou dvakrát za pětiletku sjedu jako kůru suchejch vočí. On je natočenej skvěle a funguje prostě proto, že džůlije je krásná žencká a prostě svojí roli žencký, kterou chlapi chtějí a má mozek v hlavě, UMÍ. Díky rejžovi, kemplovi a scénáři (jen na to zmrtvýchstání 🙈) jí věříte, že toho kluka miluje a bojí se vo něj a nechce, aby vzdal šanci přežít, přesně v duchu mýho oblíbenýho přísloví "Carpe Diem quam minimum credula postero"...ten biják není o příběhu, to by l kandidát max. na *. Je to vo pocitech a tam to u mě funguje. Brzo tomu asi hodím uslzenou fajfku, zatím nemůžu. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ač mám Julii Roberts rád, tohle mě nějak moc nebralo. Sice předvedla vcelku dobrý herecký výkon, a asi je to jedna z těch známějších rolí z počátku její kariéry, ale celkově mi ten film přišel takový divný. Nepočítám-li ten otevřený nicneříkající konec, který mě teda poté, co jsem to tak trochu přetrpěl až do něj, trochu nakrknul, tak mě docela štvalo množství záběrů v polostínu a celkově velmi zvláštní ponurá, "zatemnělá" atmosféra domu, ve kterém Victor žil. Žít v něčem podobném, tak z toho pološera by mě asi jeblo... Celkově pokud dám 3*, tak to bude s hodně přimhouřenýma očima. ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Moje pocity z tohohle filmu jsou velice pozitivní. Je to už delší doba co jsem ho viděl a tak jsem byl rád, když jsem ho zahlídl v TV programu a po těch letech sem si ho opět vychutnal. Vážně mě překvapil. Nebyl to totiž vůbec vtíravý, za každou cenu pod kůži vlézájící film. Byl jemný, vyvážený, se spoustou krásných a příjemnýh momentů a jen minimem těch trochu zbytečných. Julia byla v této době maximálně okouzlující a tahle role se jí hodně povedla. Vždycky jsem v ní viděl velkou dávku citliviosti a tady to opět potvrdila. ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Povrchnost, se kterou je divákovi příběh předkládán je až zarážející. Je pravda, že jsem čekal víc a to se odráží na celkovém hodnocení snímku, ale způsob kterým režisér k příběhu přistupuje mi připadá skutečně odfláknutý. V podstatě jde o potvrzení mého přístupu - nejhorší hned po americké romantické komedii je americké romantické drama ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Další film, na kterej sem se dívala jen kvůli Vincentovi. A čekala sem na něj skoro hodinu (se divím, že sem to vůbec vydržela). Další film, ve kterým hraje s mojí neoblíbenkyní Roberstkou (doufám, že poslední). Další nudnej, romanickej film, kterej chce hrát na city diváků. Na moje teda ne. Mne to prostě nebaví - romantinka se zubící se Julií. Ještěže tady aspoň Vinc vypadá k světu - rifle, roztrhaný triko, mikina, opasek s nářadím - takový týpky mám ráda ;-) Toť vše pozitivní, co sem na tom shledala. Takže můžu si odfajfknout další film s Vincem, kterej už vidět nemusím (ještě štěstí, že to bylo v tv a já se nemusela zatěžovat stahováním :-D) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama