Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Talentovaný a pre učenie zapálený Samo (Tomáš Maštalír) sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch svojej triedy druhákov, ktorú má ako ich triedny učiteľ na starosti. Spolu s ním budeme svedkami toho, čo prežívajú mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou. Okrem riešenia problémov svojich študentov dostávajú Sama jeho nekonvenčné učebné metódy často do problémov s prísnym riaditeľom gymnázia Ráczom (Roman Luknár) či jeho konzervatívnejšími kolegami. Skutočnú búrku v jeho živote však spôsobí až príchod atraktívnej kolegyne Klaudie (Gabriela Marcinková). Títo dvaja sa osudovo priťahujú, hoci si to zo začiatku ani jeden nechce priznať. Naplneniu tejto lásky budú stáť v ceste mnohé prekážky... (TV Markíza)

(více)

Recenze (17)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenský seriál o jednom gymnáziu s hlavním hrdinou Tomášem Maštalírem jako děsně cool profesor v licenci dle nějakého belgického seriálu. Co díl to problém nějakého studenta a do toho romantická linka s další profesorkou Marcinkovou. Ve výsledku nic originálního, žádný zázrak, ale díky sympatickému obsazení, svižnému vyprávění a občasným i vtipným věcem to není úplně marné. Spíš je vidět, že se kvalita seriálů obecně na Slovensku zvyšuje aspoň po technické stránce. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím povedať, že toto sa Slovákom podarilo. Vtipné, pekne natočené, na dnešnú dobu výstižne, rieši to vážnejšie problémy a ku postavám si viete vytvoriť vzťah. Herecké výkony Maštalíra a Marcinkovej pomerne super, dokonca i študentov, samozrejme nie všetkých. Pri sledovaní som sa bavil a osobne dúfam v pokračovanie. ()

Reklama

a0001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborne zvládnuté výkony Marcinkovej aj Maštalíra, vtipné dialógy a aj scénky. Z môjho pohľadu veľmi podarený seriál. Ako som zvyknutý na slovenskú produkciu čakal som podstatne horší výsledok, takže "pán profesor" veľmi príjemne prekvapil. Veľmi pozitívny názor k prvej sérii, žiaľ druhá séria je úplne odlišná, neviem či sa niekto vymenil v rámci produkcie.. Ale scenár je evidentne odlišný a seriál išiel kvalitou o dve triedy dolu. Ale prvá séria určite stojí za pozornosť. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Šesť dielov stačilo, nie ženy bol seriál zlý, práve naopak. Maštalír ako učiteľ celkom sedel. Ale mená ako Hassan, Charlie, preboha veď je to slovenský seriál. A tiež desať epizód sa mi zdá priveľa. Priemerná záležitosť pri ktorej sa čudujem že niektoré epizódy su v červených číslach. Opäť ale výber prevažne zahraničných skladieb, nemal chybu. Vôbec mi prostredie školy nechýba. Už nech jojka vyprodukuje Slovanov, som zvedavý. 3* ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že tahle záležitost není v červených číslech, přisuzuji výrazně větší kritičnosti tuzemského diváka k tuzemskému dílu než ke všem těm "plnohodnotným emerickým" rychlokvaškám, v nichž patos a moralizovaní tlačí výrazně víc na pilu a našinci jim to prostě už konvenčně žerou. Přitom tohle není jen na slovenské poměry (jak mnozí kriticky předesílají), ale z mého už léta na seriály všeho druhu využitého pohledu světové poměry fakt lahůdka. Výborný casting, prvotřídní střih, vytříbený vkus pro dialogy a do toho někdy poměrně silné příběhy. Žádný prvoplánově afektovaný humor, nýbrž poctivě hravé dialogové (i monologové) perly, příběhy vkusně provázané s mnohdy známými hudebními motivy a navrch překrásná Přešovčanka Marcinková, jejíž decentní špulení rtíků a uhýbání zrakem umí říct víc než tisíce grimas věhlasných charakterních hereček. O Maštalírově postu ani nemluvě, česká verze se naprosto nechytá. Objektivně tak 75 procent (zejména proto, že jde bohužel zas jen o kopii zahraničního námětu), ale subjektivně musím jít na plnou palbu. Už dlouho jsem se tak upřímně od srdce nenasmál (viděny všechny 3 série). ()

Galerie (391)

Zajímavosti (3)

  • Štvrtá séria priniesla nové intro. (Johnny.ARN)
  • Vojaci na sebe nemajú regulárne uniformy slovenskej armády. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama