Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Talentovaný a pre učenie zapálený Samo (Tomáš Maštalír) sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch svojej triedy druhákov, ktorú má ako ich triedny učiteľ na starosti. Spolu s ním budeme svedkami toho, čo prežívajú mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou. Okrem riešenia problémov svojich študentov dostávajú Sama jeho nekonvenčné učebné metódy často do problémov s prísnym riaditeľom gymnázia Ráczom (Roman Luknár) či jeho konzervatívnejšími kolegami. Skutočnú búrku v jeho živote však spôsobí až príchod atraktívnej kolegyne Klaudie (Gabriela Marcinková). Títo dvaja sa osudovo priťahujú, hoci si to zo začiatku ani jeden nechce priznať. Naplneniu tejto lásky budú stáť v ceste mnohé prekážky... (TV Markíza)

(více)

Recenze (17)

borec999 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že to nie je až tak dávno čo som opustil lavice gymnázia mi v žánroch chýba science fiction. Takíto profesori alebo škola proste u nás neexistujú a realita je úplne, ale úplne iná. Čo je však hlavné, je že ako celok ma seriál svojimi príbehmi a zápletkami veľmi, veľmi nebavil a nudil som sa pri ňom. Preto Pán Profesor dostane odo mňa najlepšiu možnú známku- jednotku. 15% ()

a0001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborne zvládnuté výkony Marcinkovej aj Maštalíra, vtipné dialógy a aj scénky. Z môjho pohľadu veľmi podarený seriál. Ako som zvyknutý na slovenskú produkciu čakal som podstatne horší výsledok, takže "pán profesor" veľmi príjemne prekvapil. Veľmi pozitívny názor k prvej sérii, žiaľ druhá séria je úplne odlišná, neviem či sa niekto vymenil v rámci produkcie.. Ale scenár je evidentne odlišný a seriál išiel kvalitou o dve triedy dolu. Ale prvá séria určite stojí za pozornosť. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že tahle záležitost není v červených číslech, přisuzuji výrazně větší kritičnosti tuzemského diváka k tuzemskému dílu než ke všem těm "plnohodnotným emerickým" rychlokvaškám, v nichž patos a moralizovaní tlačí výrazně víc na pilu a našinci jim to prostě už konvenčně žerou. Přitom tohle není jen na slovenské poměry (jak mnozí kriticky předesílají), ale z mého už léta na seriály všeho druhu využitého pohledu světové poměry fakt lahůdka. Výborný casting, prvotřídní střih, vytříbený vkus pro dialogy a do toho někdy poměrně silné příběhy. Žádný prvoplánově afektovaný humor, nýbrž poctivě hravé dialogové (i monologové) perly, příběhy vkusně provázané s mnohdy známými hudebními motivy a navrch překrásná Přešovčanka Marcinková, jejíž decentní špulení rtíků a uhýbání zrakem umí říct víc než tisíce grimas věhlasných charakterních hereček. O Maštalírově postu ani nemluvě, česká verze se naprosto nechytá. Objektivně tak 75 procent (zejména proto, že jde bohužel zas jen o kopii zahraničního námětu), ale subjektivně musím jít na plnou palbu. Už dlouho jsem se tak upřímně od srdce nenasmál (viděny všechny 3 série). ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenský seriál o jednom gymnáziu s hlavním hrdinou Tomášem Maštalírem jako děsně cool profesor v licenci dle nějakého belgického seriálu. Co díl to problém nějakého studenta a do toho romantická linka s další profesorkou Marcinkovou. Ve výsledku nic originálního, žádný zázrak, ale díky sympatickému obsazení, svižnému vyprávění a občasným i vtipným věcem to není úplně marné. Spíš je vidět, že se kvalita seriálů obecně na Slovensku zvyšuje aspoň po technické stránce. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Výborne napísaný seriál. V tej záplave lacných slovenských seriálov posledných rokov, patrí Pán profesor k tomu najlepšiemu, čo televízna “zábava” ponúka. Je to predovšetkým zásluha scenára jednotlivých dielov a samozrejme absolútne dokonalého Tomáša Maštalíra. Samo Vozár mi tak nejako prirástol k srdcu, navyše všetko mužsko chlapčenské osadenstvo je sympatické a takmer všetko žensko dievčenské osadenstvo je hrozne sexi. Dobre sa na to pozerá, má to myšlienku, hlavu aj pätu. 59??? Čo Vám zase vadí j***via. ()

Galerie (391)

Zajímavosti (3)

  • Vojaci na sebe nemajú regulárne uniformy slovenskej armády. (Johnny.ARN)
  • Štvrtá séria priniesla nové intro. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama