Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se docela vyděsil, co si to na mě debutující Morgan ve scénáři připravil, protože hlavní únos vybafne dřív než se rozkoukám a hned zkraje připraví nesnesitelně (a téměř nesledovatelně) hysterickou Kim Basinger a hejska Chrise Evanse, balícího zpátky svoji expřítelkyni. Nakonec je z toho ve výsledku směska, která střídá výtečně vygradované napětí s logickými lapsy a do toho všeho přidává i středně vysokou horu klišé. Naštěstí se nám z hejska postupně vylíhne sympaťák, takže jsem měl komu fandit a hlavně díky právě Evansovi mám z Cellularu dojem lepšího průměru. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Ale jděte! Co je to tady zase za hodnocení? :) Vždyť je to zatraceně dobře natočené a kouká se na to jedna báseň. Neřekl bych, kdyby šlo o nějaký těžce intoušský film s ambicemi na desatero Oscarů, ale žehrat nad absencí logiky u zábavné nonstop napínačky, od které se ani nic jiného nečeká, mi přijde dost obscénní. BTW: Ottmanova hudba je nejen skvělá, ale také výrazná - tak by to mělo být u všech filmů. Nepsané heslo filmu zní: důvěřujte svému mobilnímu operátorovi a místnímu policejnímu sboru, ale zase ne moc. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Asi nejseriózněji podaný film od mého velkého oblíbence Davida R Ellise. I když jeho charakteristický styl a schopnost umět celé téma vhodně odlehčit se projevuje i tady. První půlka se bere celkem vážně, no v té druhé už nám režisér dává tak trochu najevo, že to zase až tak horký nebude, ale mě to nepřekáží. Spíš naopak. Statham jako záporák je naprosto bombastickej a ta role mu padla jako ulitá. Jinak dokonalý příklad efektivního využití mobilního telefonu ve filmu. Děj odsejpá slušně, není šance se nudit a tak snad jenom zarazí pár do očí bijících nelogičností u kterých by mě, ale vůbec nepřekvapilo, kdyby byli přímo tvůrčím záměrem.80% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zábavná blbinka od scénáristy Telefonní budky. Jenže na rozdíl od nervydrásající budky se Cellular veze v pohodovém duchu. Dokonce ve scéně kde Jason Statham honí Chrise Evanse po střeše a v každym filmu by hrála postupně gradující hudba v Cellular hraje Sinnerman od Niny Simone :-) Gigantickým neduhem tohohle filmu jsou až trapné nelogičnosti např. Proč bad guys nespoutaj Kim Basingerovou ale nechaj jí běhat po půdě a volat telefonem (i když ho teda předtim rozmlátili obřim kladivem ale to je jedno). Dále proč na to molo kde má dojít k předávce musí jít i William H. Macy "aby poznal Chrise Evanse" když byl ráno Evans v televizi? Nebo proč hajzl kterej vochcal Kim Basingerovou, když ho škrtila a dělal že je mrtvej počkal až si celá rodina sundá pouta a pak na ně teprve začal mířit? No a nevětší hardcore je "Xena chvat" s krevním oběhem, to snad ani tvůrci nemysleli vážně. Ale dost hnidopišství, protože všichni herci jsou v pohodě (až na Kim Basinger) plus malá role Jessicy Biel a tak to mám rád. A hlavně je to ZÁBAVA a o tu jde až v první řadě, takže jestli se přeneste přes extrémě neschopné padouchy a občasnou stupiditu tenhle film si užijete. Stejně jako já. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

už dávno mi tak nikdo nezahrál na trapnou notu jako D.R.ELIS. bohužel mu v tom sekundovali i herecké výkony hlavních představitelů, ale scénárista a režisér jsou ti hlavní co si zaslouží pověsit za kou.e do průvanu! nevím jestli vůbec někdo bude mít zájem o nahrávku z mobilního telefonu, ale já asi nebudu mít chuť se na tento snímek podívat znovu. není zase tak špatný, jen mi bylo vše řečeno na první zavolání. a ani mobil se mi nevybil! (a to nemám funglovku baterku). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama