Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Špadojňkl! Parker a Stone si vzali příběh Alferda Packera po svém. To znamená pro ně typický absurdní humor, veselý písničky, čínský indiáni a špadojňklování k tomu. A je to fakt dobrý:) Vzhledem k tématu a prostředí mi to malinko připomnělo Ravenous. Ten muzikál berte s rezervou, spíš se mluví a zpívání je tady jako bonus. A vyšlo to sice s nálepkou Troma, ale určitě nečekejte nic ve tromáckém stylu. Snad až na sem tam docela dost povedený gore. Could you tell me what tribe this is? -Mmmm.... We are... indians! ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, takovýhle žánrový mix jsem asi ještě nikdy neviděla a celkově se jedná o naprosto originální dílko.. Místy je to úderně vtipné, občas krásně krvavé a po celou dobu jsem měla pocit, že si ze mě tvůrci střílí, resp. že si tvůrci střílí ze všeho, ze všech i sami ze sebe.. Hlavní postava je bambula k pohledání a už jen fakt, že se stane průvodcem výpravy zlatokopů, je k popukání.. Když si k tomu přičtu past na medvěda, japonské indiány, přechod řeky, kanibalismus, závěrečnou popravu a setnutí, vychází mi to na skvělé čtyři hvězdy.. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pro fanatického fandu South Parku je tohle velké zklamání. Náznaky klasického humoru Parker/Stone už tu sice najdete, ale to, že je snímek hodně levný a v podstatě i amatérský je z toho cítit na míle daleko. Naštěstí film nebrzdí žádná dlouhá stopáž a tak vše rychle jede ke konci, který je opravdu vrcholem filmu, takže gradace je zde silnou stránkou. Jenže, že bych u toho seděl zařezán v sedačce a královsky se bavil se opravdu říct nedá. Spousty hluchých míst, chuť si zpravím na další dílech South Parku, tam ta levná animace sedí daleko daleko více. Na druhou stranu už vím, že kdykoliv je zlo - let's build a snowman. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší muzikál všech dob? Dost možná. Tak úžasně absurdní humor spojený s chytlavými písničkami (Nechápu, jak "Let's build a snowman" mohl nevyhrát oscara za nejlepší filmovou píseň) a litry krve nikde jinde nenajdete. Tedy vlastně - ano. Ale to musíte zabrouzdat do filmografie TROMY. Shpadoinkel!!! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No tak tohle pro mě bylo bezvadný překvapení, které jsem po předchozích zkušenostech s Tromou rozhodně nečekal. Sice relativně amatérsky natočené, ale brutálně vtipné od začátku (skoro) až do konce. S klasickou Tromou to příliš společného nemá (neobjevuje se zde příliš nechutností a vulgárností), což je nejspíš důvod, proč se mi to líbilo. Písničky jsou extrémně chytlavé, z několika vtipů (spíš hlášek) jsem málem spadnul ze židle. Měl bych jedinou výtku - mohlo to skončit asi o dvacet minut dřív, protože ten závěr už vůbec nemá šťávu. PS: Co je kua špadojňkl ??? Horror movie of the year ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)
  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)
  • Věděli jste že Alferd Packer, člověk známý jako ten, kterého usvědčili z kanibalismu. 6. 3. 1874 se objevil v Los Pinos jako jediný přeživší neúspěšné expedice za zlatem? Díky záhadnému zmizení svých společníků byl obžalován z mnohačetné vraždy a později usvědčen z kanibalismu a uvězněn v Saguanche, odkud uprchl. O několik let později (v roce 1883) byl nalezen pod falešným jménem John Schwartz a opět zatčen. Hrozil mu trest smrti, ale v roce 1886 byl odsouzený jen ke 40 letům vězení. V roce 1901 byl pak podmínečně propuštěň. Stal se vegetariánem a zemřel v roce 1907 ve věku 64 let. (Rodriguez)

Reklama

Reklama