Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Stanislav_H 

všechny recenze uživatele

Částečně autobiografický film. Romance. Nabízí se přirovnání k Lásce nebeské. Pár zásadních rozdílů a zároveň důvodů, proč raději sáhnout po Kanibalovi: v Kanibalovi je příběhová linie uvěřitelná; postavy nejsou žádná odpudivá monstra; není šance se u něj nudit ani rozčílit; neexhibuje tam Tomáš Sangster. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To byla ale špadojňklová komedie! Sice absolutně nevím, co to slovo znamená, ale co už, kdo to viděl, pochopí. Už hned na začátku mě potěšilo logo Tromy, které vždycky slibuje řádnou šílenost a ono taky jo, akorát na Tromu je to málo úchylně a málo krvavé. Zpočátku to stylem dost připomene rané komedie Petera Jacksona a ono to i tak podobné baví. Tady je to navíc obohacené o muzikálová vystoupení a i znatelné náznaky Parkerova a Stoneova humoru, který pak rozvádějí v South Parku. Pak tu taky hraje Stan Brakhage, od kterého jsem pár dnů zpátky viděl několik krátkých filmů (většina z nich za moc nestála). Každopádně, Kanibal! Muzikál je i bez úchyláren a hodně gore dost šílená komedie, která je ale hlavně zábavná, takže já jsem s ni spokojený. Jenom mohla být o něco kratší, v některých místech je to hluché. 4* ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je pecka. Jeden z mých nejoblíbenějších muzikálů co se u hororu týče(a že jich není zrovna málo máme tu Evil dead mussical, Carrie mussical, Camp blood mussical,atd...) tohle je prostě dokonalost, bál jsem se levnosti vulgarit a nakonec tu prakticky moc sprostých slov není. Humor je klasickej a naprosto mě odrovnal(scéna s hozením kamene do vody:-)). A nádherné gore. Plnej počet. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší muzikál všech dob? Dost možná. Tak úžasně absurdní humor spojený s chytlavými písničkami (Nechápu, jak "Let's build a snowman" mohl nevyhrát oscara za nejlepší filmovou píseň) a litry krve nikde jinde nenajdete. Tedy vlastně - ano. Ale to musíte zabrouzdat do filmografie TROMY. Shpadoinkel!!! ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh roztomilého koňomila Packera, takřka neprávem obžalovaného z kanibalismu. Epická sága o putování nehostinou pustinou, o přátelství, které prochází žaludkem, o hrdinných japoniánech, relaxačních sněhulácích, zlotřilých trapperech, jižanském kyklopovi a nepovedené popravě. Hudební špadojňkl svou silou drtí veškerá hollywoodská muzikálová čísla. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Věděli jste že Alferd Packer, člověk známý jako ten, kterého usvědčili z kanibalismu. 6. 3. 1874 se objevil v Los Pinos jako jediný přeživší neúspěšné expedice za zlatem? Díky záhadnému zmizení svých společníků byl obžalován z mnohačetné vraždy a později usvědčen z kanibalismu a uvězněn v Saguanche, odkud uprchl. O několik let později (v roce 1883) byl nalezen pod falešným jménem John Schwartz a opět zatčen. Hrozil mu trest smrti, ale v roce 1886 byl odsouzený jen ke 40 letům vězení. V roce 1901 byl pak podmínečně propuštěň. Stal se vegetariánem a zemřel v roce 1907 ve věku 64 let. (Rodriguez)
  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)

Reklama

Reklama