Reklama

Reklama

Epizody(14)

Zajímavosti (89)

Městečko South Park - Robo-kamarád (2004) (epizoda) (S08E05)

  • V epizodě zazní věta: "A proč ne? Naprogramovat mu vzpomínky neexistujícího osmiletého chlapce, aby si myslel, že je skutečný." Jde o odkaz na film Blade Runner (1982). (Zdroj: ČSFD)

Městečko South Park - Jeffersonovi (2004) (epizoda) (S08E06)

  • Když pan Jefferson (Michael Jackson) vystrkuje svého syna Blanketa z okna, je to odkaz na incident z roku 2002, kdy Michael Jackson stejným způsobem ukazoval veřejnosti svého syna Prince Michaela II a málem ho upustil. (Duoscop)

Městečko South Park - Vyplachovač a výkal (2004) (epizoda) (S08E08)

  • Písnička, která hraje při představení obřího vyplachovače, je „Get Ready For This“ od 2 Unlimited. Při představení výkalového sendviče hraje „Who Let The Dogs Out“ od Baha Men. (Duoscop)

Městečko South Park - Vzhůru se steroidy (2004) (epizoda) (S08E02)

  • Trio bejzbalových hráčov, ktorí stoja na pódiu pri odovzdávaní medaily, sú Jason Giambi, Barry Bonds a Mark McGwire. Všetci traja boli v minulosti spájaní s užívaním steroidov. Keď sa Jimmy k užívaniu priznáva, kamera sa presunie práve na týchto hráčov. (Real Tom Hardy)

Městečko South Park - Vzhůru se steroidy (2004) (epizoda) (S08E02)

  • Eric Cartman sa prezlečie za robota s názvom AWESOM-O, čo po prečítaní znie ako ASIMO, čo je humanoidný robot vyvinutý spoločnosťou Honda v roku 2000. Taktiež je to odkaz na Isaaca Asimova, ktorý napísal veľa vedecko-fantastických diel o robotoch a sformuloval 3 zákony robotiky vo svojej poviedke "Hra na honěnou" z roku 1942, ktoré sú dodnes základom robotiky. (STRATEGYsro)

Městečko South Park - Umučení Žida (2004) (epizoda) (S08E03)

  • Keď Cartman vezme obyvateľov na pochod, kričia: "Es ist Zeit für Säuberung. Es ist Zeit für Rache. Wir müssen die Juden ausrotten." V preklade to znamená: "Je čas na očistu. Je čas na odplatu. Musíme vyhladiť židov." (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama