Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Velice komický kousek. Komika je samozřejmě nechtěná. Snad nebudu spoilerovat, když vyzradím jednu scénu, která se odehraje hned na začátku. Takže: Co tam proboha dělal ten mimozemšťan nebo co to bylo? Jinak axik nemá pravdu. Klíšťata film zachraňují od úplného odpadu. Všechny souboje s pavoukem vypadají jako kultovní scéna souboje s chobotnicí z Bride of the Monster a to jsem ještě celkem benevolentní. Ještě jedna věc stojí za zmínku a to, že prsatá blondýnka, která se v tomto filmu samozřejmě musí vyskytovat není úplně tupá a celkem dlouho přežije. No, asi proto, že ji hraje celkem vyžilá herečka. ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek jsem si dlouho schovával na takovou tu ideální chvíli, kdy je člověk utahanej, nemyslí mu to a prakticky je mu jedno na co se dívá. Arachnid mě naprosto v ničem nezklamal. Pokud jsem správně pochopil, tak milý pavouček nám přiletěl z vemíru a jeho pomotmci mutují na bunečné úrovni ve vyšší formu. K tomu se přidá hezké prostředí pralesa a skvěle vyzbrojený tým. Mńamka. Tým, který si yslí, že pavouci žijí v podzemí, kopou si nory. Specialista v lekářství potvrzuje výskyt klíštat pod kůží a akční komado pravidelně střílí po každém křéví, kde se něco šustne. Náš pavouk je kapitola sama o sobě. Vypadá, že je z pancéře. Dokáže odrážet kulky. Horší je to však se dřevěnými šipkami, které se do něj vesele zapichují. Nejvíc však všechny dostane závěr, který nám ukazuje novou zmutovanou formu tzv. PAVOUKOČLOVĚKA. Herecky, trikově, scánáristicky je to někde na úrovni krokodýla jedničky a dvojky. K tomu však nemá smysl se rozepisovat více... Měl jsem nutkání to neposlat do odpadu, ale ostatní nekvalitní horory by mohli pak být dost podhodnocené. ()

Reklama

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

A já jsem za to ještě utratila peníze na DVD s tím, že i když jsem silný arachnofobik, tak zkusím, co to se mnou udělá. Měla jsem pocit, že vyhodím televizi s přehrávačem z okna. Lepšího pavouka bych uplácala i z hlíny. To byl prostě děs! Vážně. Já ani nevím proč tomu vlastně ještě dávám hvězdu. Herecké výkony hrůza, pavouk(pavouci) - celou dobu jsem na nějakého čekala... S bídou * ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Ále, vzhledem k tak nízkému hodnocení jsem čekal daleko horší průjem... Nakonec to bylo překvapivě snesitelné. Místy zableskla nějaká ta atmosféra, příběh jel sice po tradičních céčkových kolejích, ale nějak mi nevadil, a hlavně, docela jsem se i bavil. Triky jsou samozřejmě příšerné a herecké výkony tragické, o tom žádná, ale celek mi až překvapivě nevadil a já si s tímhle škvárem udělal příjemné odpoledne. /viděno na DVD: 50% a 3*/ ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že Arachnid je inspirovaný knihou PAVUČINA od Johna Wyndhama, v níž byl také ostrov plný pavouků a především těch obrovských. I zde jsou tisíce pavouků, různých i nových druhů a v závěru i extrémně obrovští jako tomu bylo v PAVOUČÍM TERORU. Podle mě je Arachnid natočený hodně kvalitně oproti podobným filmům. Má to logiku, že na odlehlém ostrově zmutuje rasa pavouků jako tomu bylo v ARACHNOFOBII, kde zmutovali pavouci v Amazonii. Snad jen béčkově bije do obočí ten obří pavouk. Na druhou stranu byl krásný a propracovaný. Nic otřesného polystyrénového jako tomu bylo v ARACHNII. I těch jiných, menších, pavouků je zde spousta. A nejodpornější byly ty nechutné potvory, co vypadaly jako obrovští chrobáci, kteří vylejzají z lidských těl. Tohle mi zase připomnělo VETŘELCE. [2440. hodnocení, 86. komentář, 18%, 95. nejhorší film] ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno