Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta

  • USA A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdyby rodiče Jamese Walshe věděli, co se stane, když se nastěhují do domu na Elm Street…! Pět let čekal Freddy Krueger, aby se znovu objevil ve snech nového chlapce ve městě a otevřel svoji ruku z nožů. Démonický zabiják si pro svoji pomstu nemohl vybrat lepší příležitost. Noční můra se opět promění ve strašlivou skutečnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Krásne hlúpy a veľmi zábavný diel ságy. O niekoľko stupňov horší ako jednotka a asi aj právom tak opomínaný a opovrhovaný, lenže nemôžem sa zbaviť dojmu, že je to jeden z najzábavnejších filmov v sérii. Má tak krásnu atmosféru osemdesiatych rokov (nakrútený presne v strede dekády!) a postavy a dej sú také hlúpe, že sa nemožno nebaviť. Plus ten homoerotický podtext (ktorý si closet-gay predstaviteľ hlavného hrdinu údajne nevšimol!) je strašne vtipný! A úvodná scéna je fenomenálna a zásadným spôsobom určuje atmosféru nasledujúcich troch dielov. PS: rebríček nočných mor: N1, N3, N7, N4, N5, N2, N6 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

posadnutý papagáj ma skutočne odrovnal. Škoda že ste nepočuli môj záchvat smiechu :-)) trochu "priteplený" horor s nulovou atmosférou, príšerným castingom (ústredná dvojica má do chémie dua Johnny Depp/ Hether Langenkamp asi tak ďaleko ako severný pól od južného) ešte horším scénarom a takmer absentujúcim Freddym. Nuda, nuda a ešte raz nuda. Neskutočný pád po uchádzajúcej jednotke, navyše chýba aj ústredný hudobný motív série. Hlavný hrdina ma svojím výstupom "I kill them, I kill Grady, I kill Schneider" takmer dohnal k slzám tak som sa rehnil. Zmutovaná krysa, pes..... škoda že sa tvorcovia sekli v žánri ako paródiu by som to hodnotil o niečo lepšie ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhá časť americkej horrorovej série "Nightmare on Elm Street" sa snaží kráčať v stopách úvodného filmu. Dej ostáva stále sústredený v dome číslo 1428 na Elm street. Dá sa povedať, že Freddy Krueger pôsobí v tomto diely najrozhnevanejším dojmom. Veľa ľudí tvrdí, že tento snímok je najtemnejší z celej série. Asi hej. Ale treba tiež priznať, že je to celé také nemasné neslané pokračovanie, ktoré je len tieňom dokonalej prvej časti. Avšak Freddyho výzve: "Kill for me" len ťažko odolať. *** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ojojoj tohle byl panečku průser. Za tohle by pan režisér zasloužil dopadnout jako ten trenér v tomhle filmu. A Mark Patton, jak rychle svoji kariéru nastartoval, tak rychle ji ukončil a kdo viděl tento film, tak se nemůže ani divit. Příběh byl příšerně přetažený za vlasy. Fred Krueger prostě patří pouze do snů a tahat ho do reality a nevíc takhle debilním způsobem byl prostě krok vedle. A můj zážitek z filmu, aby byl alespoň nějaký musel zachraňovat velmi sympatický a perfektně sladěný Freddy Krueger. Co si budem povídat, ten kluk se v módě vyzná. Perfektní červeno - černý svetr dokonale sladěný s černým kloboukem. K tomu navíc štylová rukavice, no to je paráda. Ten předstoupit před módní policii....Bylo by o blbost méně. Tady to bude za velmi slabé * *, a to jen a pouze za Freddyho. Zbytek stojí za to, co každý den (někdo i častěji) opouští naše tělo a končí v místech, kam patří tenhle film. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sholder je talent. Coz ostatne napovida i jeho super "kvalitni" filmografie. Aby se mu povedlo uz v druhym dile paradne rozmrdat v ty dobe potencialni serii, to se fakt musel hodne snazit. Nastesti pak prisla paradni trojka, jinak by asi sel Freddy do hajzlu. Druhej dil je totiz znacne dementni, skoro jak kdyby ani do serie nepatril, pribeh je samostatnej, i kdyz jsou tu nejaky odkazy na prvni dil a de tu o to, ze Freddy otravuje nejakyho nesympatickyho pubertaka, aby za nej vrazdil. Myslenka ne uplne nejhorsi, ale jelikoz tu jsou tak dve dobry sceny, nulovy napeti, mizerne hrajici nesympaticky herci, neni moc ceho se chytnout. Freddy je sice fajn, pekne olezlej, ale nezachrani to. Slabsi 3*. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (26)

  • Tvůrce speciálních efektů Rick Lazzarini vytvořil loutku démonického papouška pro scénu, kde papoušek bláznivě poletuje a poté vybouchne. Jeho loutka však nebyla použita, protože produkce potřebovala skutečně vypadajícího ptáka. (HellFire)
  • Řidič autobusu na začátku filmu není nikdo jiný než představitel Freddyho Kruegera Robert Englund bez makeupu a typického svetru. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno