Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Franta si z minulého setkání s Liborem odnesl akorát modřiny a nemá proto nejmenší potřebu návštěvu opakovat. Jenže se mu u dveří objeví krásná Tereza, která se s rodiči nedávno do domu přistěhovala a potřebuje službičku, jež zahrnuje právě Libora. Naštěstí se ukáže, že má nevrlý důchodce své slabé místo. Anna se zase snaží nenápadně komunikovat s Martinem, zatímco Libor si vzal do hlavy, že na domácím úkolu pro Lojzu všem dokáže, že je pořád ještě hlava rodiny. Na pomoc si ale vezme nejhoršího možného společníka. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Nepamatuji, kdy jsem dala pořadu ČT odpad! . První vlaštovka, doufám, že poslední. Něco tak odfláknutého (vážně 4 scénáristé? opravdu pan Baldýnský?) , mizerně natočeného, otřesně zahraného se nevidí často ani na pofiderních komerčních kanálech. A zdůrazňuji, že mě nerozladil ani žánr, ani téma, nýbrž zfušované zoufalství, s dialogy k nepřežití. ()

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen vzhledem k tomu, že tvůrci neměli moc času na realizaci, aby byli aktuální, není seriál ani zdaleka tak špatný, jak ho spousta lidí zde shazuje. Druhá epizoda je určitě lepší než ta úvodní seznamovací. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to lepšie ako rozoberanie koronakrízy v slovenskom Kavej a Frantova vifónka to zabila úplne. Lepší priemer a s ohľadom na nízke hodnotenia ostatných užívateľov z mojej strany aj o 1* viac, ak by si ho náhodou pozreli autori či protagonisti. Well done 👍 ()

pirduch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K ulici či Premiérovi to má daleko,zde je občas vtipno. Oceňuji zapojení opravdu aktuálních situací, plexiskla na hlavě jsou vcelku zajímavým a logicky vysvětleným prvkem. Odpad si představuji opravdu jinak, ale kdo chce psa bít... Pravdu povediac, všechny zmíněné záplatky jsou uvěřitelné, i já mám občas potíže dětem vysvětlit probíranou látku,a dost často gůglím. Naše babi by teď nikomu cizímu také neotevřela, a až když jsme jí zkontrolovali lednici,tak svolila,že jí můžeme nějaký nákup udělat, a zpěv s p.Svěrákem jsme si dali také... No a břišní song, ten neměl chybu. U mně zatím lepší průměr ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V čase 1:14 má Franta (Jakub Nemčok) na hlavě ochrannou pomůcku pro hereckou akci. Nicméně v dalším záběru již ochranný prostředek z jeho hlavy zničehonic zmizí. (David7)
  • V čase 12:50, když Petr (Petr Vršek) zadává do Google text „Hejného metoda“, je možné dle adresy v horní liště vidět, že se ve skutečnosti nejedná o stránku Google, ale o soubor uložený na disku počítače. (David7)
  • V čase 2:44 říká Anna (Zita Morávková), že učitelka poslala nějaké úkoly. Nicméně jméno uvedené v hlavičce e-mailu, z nějž úkoly přišly, je Milan28. (David7)

Reklama

Reklama