Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

The Wrong Missy je strašná, ale jakože opravdu strašná ptákovina, nicméně já se musím upřímně přiznat, že se až stydím, jak jsem se u ní nakonec docela nečekaně slušně pobavil. Tedy pobavil, spíš jsem si u ní odpočinul, jako u nenáročné komedie, kdy se úroveň většiny humoru pohybovala někde na záporných hodnotách IQ, na druhou stranu ale snad jen zázrakem ani jednou nesklouzla k nějaké vyložené trapnosti, či idiotině, je to prostě takový ten cáklý styl vtipnosti, kdy se většina postav chová jako totální retardi a potkat někdy někoho z nich v reálném životě, tak bych jim musel během chvíle ukopnout palici, v čemž zde jinak s obrovským náskokem úřaduje Lauren Lapkus, která zde působí jako ze řetězu utržené zvíře a ačkoliv většinou takovéto postavy ztvárňují chlapy, tak ona si tu nic nezadá ani s těmi největšími šílenci a v podstatě mě po celou dobu rovným dílem stejně tak srala, jako bavila, což ovšem ve výsledku beru jako pozitivum. Zápletka je jinak stejně trhlá jako ony postavy, takže něco soudného nemá smysl očekávat, pointa je pak též předvídatelná od první minuty, takže co dodat, pokud do tohoto filmu půjde divák s vědomím, že se jedná o absolutně nenáročnou oddychovku, kde krom svérázných postav a hloupějšího, nicméně poměrně funkčního humoru, už nic jiného nenajde, tak věřím, že se u toho stejně jako já pobaví, kdokoliv v tom bude ale hledat něco víc, a snad i třeba něco intelektuálnějšího, čeká ho s tímto filmem peklo a film pak při hodnocení Odpad!. Já každopádně nadhodnocuji a dávám neodpovídající průměr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nenáročná "feel good" bláznivá komedie, která stojí a padá na ztřeštěné Lauren Lapkus a šílených situacích. Snímek The Wrong Missy sice v rámci tohoto žánru téměř nikterak nevyčnívá, avšak pokud hledáte opravdu nenáročnou záležitost na volný večer, The Wrong Missy je přesně tím pravým. V některých momentech jsem se totiž vážně lámal smíchy. Dobrá práce! (Netflix) „You got to meet our neighbor, Barbara. She and her husband heard us going at it last night. They almost called security. They thought there was a little girl being tortured in here. You’re the little girl.“ ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddychovka, která příjemně oživuje umírající žánr byť nepřináší nic nového. Škoda že David Spade je z komediálních herců asi nejméně výrazný, ten chlap hold vtipný není, ale naštěstí nový objev v podobě Lauren Lapkus, která byla výborná film zachraňuje. Je správně trhlá. bláznivá, krade si většinu scén pro sebe a nebýt ní, ten film by ani nefungoval. Velký záchvat smíchu se sice nedostavil, ale usmíval jsem se téměř po celou stopáž. Příběh***, Akce>Ne, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí>Ne. 6.5/10. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne nejaka americka komedia,ktora ma poriadne rozosmiala,blaznive,zabavne,uchylne,vtipne a obcas aj nechutne,asi tak by som tento film opisal,no a urcite najvacsiu zasluhu na tom ma herecka Lauren Lapkus,ktora si to zjavne uzivala,kvalitne jej je*alo v gebuli,ale to bolo prave na tom take cool,davam pat hviezd...:⁠-⁠) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama