Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Po přečtení obsahu a zjištění, že ústřední dvojici tvoří David Spade a Lauren Lapkus, jsem si utvořil jakousi představu o průběhu této romantické komedie - a celkem jsem to i odhadl. Netflix vyprodukoval slušnou, ale opravdu bláznivou komedii, ve které sice není zřejmě nic reálného, ale o to víc pobaví. Humor je v pohodě, Spade je klasickým příkladem nedomrdka a Lauren svým chováním, mimikou a smíchem jednoznačně pozvedla každou scénu (hlavně pasáž v letadle neměla chybu). Nemůžu si pomoc, ale já se skvěle bavil a za tento relax dávám trojec - 60%. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak pár krát som sa zasmiala, čo považujem za úspech a na čom mi u komedie záleží v prvom rade. Nedokážem len pochopit, preco pre Krista Vanilla ICE? Preco už neprestane strkat svoj ksicht na obrazovky, nevie hrat, nie je ani vtipný a ani sympatický. Len idiot dokola robí to iste a po každé očakáva iny výsledok. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Wrong Missy je další z řady komedií, kde naleznete jednoduchou zápletku, která pak snese tunu situačních vtipů. Některé jsou slabší a trapné, ale zde jich překvapivě nemálo fungovalo. Navíc to díky krátké délce a absenci hluchých míst hodně rychle uteklo a Lauren Lapkus se tu konečně mohla do sytosti vyřádit, tahle role byla snad psaná čistě pro ni. 4* ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CÉČKOVÁ KOMEDIE která do roku 2020 už nepatří. Čas Sandlerovkám snad už odzvonil, tak proč tento počin? Kdy to Adam pochopí, že on a jeho společnost vyrábí jen pro konzumenty po lobotomii? Spade v paruce celovečerák neutáhne. Přesto první třetina filmu jakžtakž funguje. Humor šokující ale ne fekální. Jenže pak se začne vařit scénář na nepochopitelném ději jako je hypnóza, náhlá trojka se spořádanou Ex nebo šilhavý přítel MILF zlodušky. Poté přijde jedno klišé za druhým a Rob Schneider... Co nechcete víc? 2,5* ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost. Nevkusný paskvil, s hnusnou, vysloveně nechutnou, přehrávající, trapnou pizdou v hlavní roli, na kterou se nedalo dívat ani vteřinu, přičemž proti tzv. fekálnímu humoru v určitých primitivních komediích allá Santa je uchyl nic nemám, ovšem toto by zaseklo obraz i na TVdebbilov. Scénář šílený. Slintající, mlaskající, odbržděná, nadržená hujda po lobotomii, která honí péro stárnoucímu břídilovi v letadle, toť zábava par excellence! 59%??? Ty bláho! Asi stárnu. Výpadek ve standardní produkci filmů se v místním hodnocení odráží vcelku hrozivě. No ale proti gustu... Scénu, kdy ho vábí do vany z hlavu už asi nedostanu. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama