Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Konecne nejaka americka komedia,ktora ma poriadne rozosmiala,blaznive,zabavne,uchylne,vtipne a obcas aj nechutne,asi tak by som tento film opisal,no a urcite najvacsiu zasluhu na tom ma herecka Lauren Lapkus,ktora si to zjavne uzivala,kvalitne jej je*alo v gebuli,ale to bolo prave na tom take cool,davam pat hviezd...:⁠-⁠) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opět další z řady šílených komedií se záměnou; konfrontací s něčím nechtěným či nepříjemným. Proto tu o trapné a rozpačité momenty není nouze. Snad kdyby nehnali postavu Lauren Lapkus až do tak šílených extrémů, dostalo by to vyšší hodnocení. Takhle musíte strpět dost šílené divadýlko, než se dostanete k pointě příběhu, který dopadne dost předvídatelně. Nic hrozného, ale ani nic výjimečného. Čistý průměr. 50% ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli existuje odborník, který zjišťuje zda někdo má či nemá smysl pro humor. Musím si to "vygůglit", protože většina současných komedií mě nedokáže rozesmát. Tedy občas se něco povede, ale většinou jsou to trapasy, až mi je z nich stydno. Po vyšetření pak budu vědět, jestli je chyba ve mně nebo v těch trapných rádoby komediích. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas si člověk musí šlehnout totální buranskou blbost z dílny Happy Madison. Tentokrát bez Sandlera. David Spade hraje hrozného ňoumu, který jednou na rande potká úplně šílenou ženskou. Když už si myslí, že z jeho života nadobro zmizela a on se seznámí s dokonalou kostí, při letu na Havaj zjistí, že noční můra ještě rozhodně neskončila. Většinu stopáže jsem se parádně bavil. 65% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická Sandlerovka, už v nej ani nemusí hrať, stačí, že to produkuje a vieme, ako to bude vyzerať. Miestami to vychádza, inokedy to preháňa. Opäť tu boli zbytočné scény so zvratkami alebo bitím gumeného žraloka. Ale väčšina bola zábavná. Výborne vybraní herci, takých lúzrov len ťažko stretnúť, hoci ona bola niekedy na nervy. Takže dokopy taký trafený film, ktorý si zaslúži možno aj 70% a podporím ho, keďže nenudil a zabavil. A to bolo jeho jediným účelom. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama