Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

majec4 

všechny recenze uživatele

Asi som kus ohlupol ako si platim Netflix, ale toto mi stacilo. Viac som necakal ako som dostal a sem tam som sa zasmial celkom slusne. V kratkej dobe som videl dva filmy od Sandlera a v tomto mi Spade neprisiel tak vtipny ako v The Do Over (2016). Vynahradila to blazniva Lapkus, ktora je suverejne hlavny tahak filmu. Vela ale od toho cakat netreba. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardně přestřelená Sandlerovka (tentokrát ale bez Sandlera a vystačit si musíme jen s partou jeho kámošů),která vrší jednu extrémní situaci na druhou a věří,že to celé nakonec bude vtipné.A nutno uznat že to tvůrcům i přes průhlednou zápletku vychází překvapivě často a Wrong Missy se tak řadí mezi ty povedenější z Adamovi produkční stáje.Výš v hodnocení ovšem jít nemůžu hlavně díky Lauren Lapkus.Ta je sice už celkem ostřílená komediální herečka a tady ukázala,že asi nemá hranice,ovšem její postava byla natolik zběsile otravná,že to bylo velmi často na hraně snesitelnosti.Potkat někoho podobného v reálném životě,asi bych velmi rychle bral nohy na ramena...60% ()

Reklama

Daertelon 

všechny recenze uživatele

Nu... Co na to říct... Dobrý studentský film. Špatný opravdový film. Pár dobrý joků tam je, jinak je to tak strašně moc stupidní, že fakt nejde dát víc než jednu hvězdu. Není to ujeté tím správným způsobem, je to vážně založené jen na wow efektech. A Lauren Lapkus hlavní role tohohle ražení nesluší. 25% ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Pokud nemůžete Sandlerovo taškařice vystát, nejspíš se vám to nepovede ani teď. Lauren Lapkus má ovšem energie na rozdávání a zdá se, že tím nakazila všechny na place. Úsměvných momentů je překvapivě více než těch trapných (a i ty jsou snesitelné), takže je to vlastně dost decentní Sandlerovka (bez Sandlera) … (s Robem Schneiderem). 50% ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Ale jo, stálo to za to. Druhá polovina už je sice slabší ale ten začátek byl boží (jedna hláška za druhou). Ústřední duo je super a ostatní se taky celkem snaží. I když Missy to už občas přehání. Je to taková ta debilní komedie, u které ale nevadí že je debilní. Co víc čekat od produkce Happy Madison. Lepší průměr. 6/10. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama