Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priveľmi starecké. Režisér a najslávnejšie mená z plagátu majú 70 rokov a viac. A je tomu prispôsobená aj akcia. Samuel L. Jackson len strieľa, tomu by žiadne chvaty/hmaty nikto nežral. Michael Keaton sa do nejakej akcie síce pustil, ale pravidelne sa v scénach prestrihávalo na dabléra. Bohužiaľ ani Maggie Q nedodá nejaké nadpriemerné momenty. Odvedie dobrú, ale nijako ohurujúcu akciu. Okrem toho nefunguje ani vytvorený svet plný nájomných vrahov, ktorý miestami pôsobí ako z čias borcov typu Jean-Claude Van Damme. Najlepšie momenty boli tie konverzačné, neakčné v podaní Michaela Keatona, ktorý tu predal svoje charizma. Ale keďže zápletka a ani finále nedodali bonusové dojmy, tak hodnotenie, od počiatočných 3* dojmov, pomaly a isto kleslo až takmer do suterénu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Martin Campbell je zkušený rutinér a i když v tomhle případě točil béčko a točil ho dost na jistotu,dokázal přijít se solidním akčním girl power filmem,který všechny ty Jolty a Koktejly strčí do kapsy.Jednak proto,že si nehraje na nic víc než doopravdy je,druhák proto že má Maggie Q,které tu drsňačku prostě věříte a třeťák proto,že je tu Michael Keaton,který má i nadále charismatu na rozdávání a prostě by měl být víc vidět...60% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční průměr s Maggie Q, která vypadá skvěle a skutečně tento film táhne vzhůru. Řemeslně je to přesvědčivě udělané, dokonce i s výbornými akčními scénami. Bohužel však v příběhu nebylo předvedeno nic nového a scénář byl celkem ubohý. Samuel Jackson se zde také nijak nepředvedl a spíše se jen několikrát objevil na plátně aniž by měl výraznější úlohu. Návíc zápletka s ním byla předvídatelná a finále nepochopitelné. Nemluvě o samotném závěr filmu, který byl dosti natahovaný a já se teda pronudil skoro až ke dvoum hvězdám. Škoda, že se nepodařilo udržet tempo jako na začátku. 54% PS: Samík ani neřekl svoji hlášku :/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Typická pytlákova schovanka - flintu z ruky nepustí. Docela slušně natočený akčňák s velmi dobrou atmosférou a pár poněkud staršími herci, kteří ale makají jak o život a daří se jim vypadat velmi aktivně. Naprosto skvělý je Michael Keaton, jemuž navíc nechybí potřebná elegance. Trochu mi připomínal Jirku Korna. Ostatně Maggie Q ze začátku vypadá jak Křenková (jen na rozdíl od Křenkové umí o něco víc hrát), jeden z padouchů vypadá jak Kryštof, to mě taky bavilo. Jinak trošilinku jinak podaná klasická historka o odvetě, zabili jste mi (doplňte si sami), já vám zabiju (dtto). Ale jak říkám, atmosféra se mi líbila, není to blbé, Michael válí, dobře se na to dívalo. Trochu mi to připomnělo tou atmosférou akčnějšího Specialistu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Akční vypalovačka jak ze staré školy. Vzpomněl jsem si na Campbellovo Casino Royle, mělo to hodně podobný wibe. Nicméně kdo mě překvapil nejvíce byl Michael Keaton, který se nikdy do akce extra nehrnul a tady celkem solidně držel krok s Maggie Q i s klasickými hláškami Samuela L. Jacksona. Žádný extra šlágr, ale pro fanoušky starosvětské akce bez cgi jako dělané. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama