Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tu pózu drsňačky Maggie Q bezvýhradně žeru a Keaton, i když už trochu pomalejší, je prostě pořád Batman. Když se to začne řezat, tak se je na co dívat a i ta zápletka, byť je béčkově blbá, nijak neuráží. Horší je, že se film snaží o tu cool polohu odlehčené akčňárny, která mu moc nejde. Zbytečně moc se kecá, pokus o zabijáckou romatniku nevychází i proto, že Maggie se na to moc nehodí a rádoby vtípky končí ve stádiu chabýchpokusů. Bavil jsem se, né že né, ale mohl jsem se bavit víc. 60% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jsem to zjevně nějak nepochopila. Slušně obsazené akční Béčko, docela sympatická hlavní hrdinka, ale jakou úlohu tam měl tedy S.L.Jakson? A proč chtěli zabít toho dědka a jak to souviselo s tím  synem a závěr, dost nuda. Celé to bylo takové vachrlaté, ale akce více než dobrá, lokace moc pěkné, takže za mne slabší tři hvězďule. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi akční snímky a hledáte-li nenáročnou záležitost, při níž si v parném letním odpoledni neutavíte mozkové závity, tohle je jasný win- win. Příběh byl nenáročný, jak se na typické béčko sluší a patří, akční scény byly slušně provedené, což bylo vzhledem k věku většiny protagonistů dost překvapivé, a celé to na mě působilo velmi svižně a dost dobře to na mě fungovalo. Maggie Q to opět slušelo a jsem velmi rád, že nejsem věřící, protože by mě některé její módní kreace doplněné oku lahodícím vlněním zřejmě dohnaly k myšlenkám, pro které bych musel k mimořádné zpovědi. Mám silné podezření, že Samuel L. Jackson už před časem zemřel a v současných snímcích ho nahrazuje kyborg, který ho sice věrně imituje, ale tým, jež ho vyrobil, zapomněl na to, že by se na něm přece jen měl projevovat věk. To ostatní, dosud živé jedince, zub času nešetřil, takže mi Robert Patrick jako drsný šéf motorkářského gangu a Michael Keaton jako neodolatelný milovník přišli poněkud směšní. Omlouvám se, ale je to tak. Maggie Q tady tak vyčnívala jako sexy sestřička v gerontologickém centru. Ale to jsem odbočil, protože za mě platí, že to v rámci žánru vůbec nebyl špatný film a ke čtvrté hvězdičce mnoho nechybělo. / Poučení dnes nebude, jelikož snímek už jedno obsahoval a já si nedovedu představit, že bych přišel s lepším, protože tohle mi mluvilo z duše: "Je vzácný dar, mít přátele, kteří ti důvěřují natolik, že ti nepomáhají, dokud je sám nepožádáš." 3*+ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Akční vypalovačka jak ze staré školy. Vzpomněl jsem si na Campbellovo Casino Royle, mělo to hodně podobný wibe. Nicméně kdo mě překvapil nejvíce byl Michael Keaton, který se nikdy do akce extra nehrnul a tady celkem solidně držel krok s Maggie Q i s klasickými hláškami Samuela L. Jacksona. Žádný extra šlágr, ale pro fanoušky starosvětské akce bez cgi jako dělané. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Colombiana, Ava, Atomic Blonde, The Protégé a mnoho dalších. Za poslední dekádu se s drsnými akčními hrdinkami přímo roztrhl pytel, avšak výraznější rukopis a inovativní prvky jich přináší pramálo. Za zmínku stojí snad jen hrdinka Charlize Theron, která strhujícími kaskadérskými výkony a těžko překonatelnou fyzickou kondicí ukazovala před pár lety nový level ženské akční filmařiny. Zbytek a to včetně nejnovějšího filmu Martina Cambella, jinak zkušeného harcovníka s porcí hitovek na režijním kontě, tak nějak jede podle stále stejného scénáře tu svojí rutinu, kde není moc o co stát. A tento snímek s Maggie Q, která očividně chtěla moc áčkovou roli a zřejmě nebyla ani příliš drahá, není jiný. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama