Reklama

Reklama

Evil Demon Golfball from Hell!!!

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Thriller
USA, 1996, 8 min

Režie:

Rian Johnson

Scénář:

Rian Johnson

Kamera:

Steve Yedlin

Obsahy(1)

Jednoho teplého letního večera zloděj zastřelí pána domu. Nebožtík však při smrti svírá ve své ruce golfový míček. Ten oživne a pronásleduje vraha. Vrah postupně zjišťuje, že míček je nezastavitelný… (SonG)

Recenze (16)

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi fajn nápad, vizuálne prevedenie ktoré čerpá z tradície nemého filmu (tak hororu ako aj grotesky) a tiež béčkových hollywoodskych produkcií 30.-50. rokov, režijne veľmi nápadité, s kopou dynamických scén a maličkostí na tak malej ploche; ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem story o vraždícím golfovým míčku, kterej chce pomstít smrt svýho pána. Samozřejmě s notnou dávkou humoru. Moje očekávání, ale nebylo až tak naplněno. Mě to totiž až tak vtipný nepřipadalo. Respektive se z toho dalo vytěžit daleko víc humoru. Dalším zklamáním je i míček. Neměl totiž vraždící choutky jak jsem očekával. Vraha svýho pána vydeptá spíš psychicky. Spoiler. Vrah sice zemře, ale spíš svojí blbostí než že by ho zabil přímo míček. PS : I já si stejně jako uživatel dr. horrible vzpomněl na killera s čajovou lžičkou ( The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon ). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jelikož se blíží do kin Johnsonův Looper, tak jsem objevil jeho krátkometrážní prvotinu. Je to originální, místy docela zábavné a míček je fakt parchant jeden votravnej, ale noir není úplně můj šálek čaje, ale jako studentský film určitě nadprůměr. 60%. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Nápadité, vtipné a opět jiná práce s noirem než Johnson předvedl ve svém celovečerním debutu Brick. Na druhou stranu na 8 minut tahle komediální exhibice golfového míčku rozhodně nestačí a byť Evil Demon Golfball from Hell nenudí ani trochu, vyloženě zasmějete se taky jen párkrát. Proto 70 % zaokrouhluji dolů. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Je to nesmírně originální + dobře zpracované a to je to nejlepší, co snímek může nabídnout. Možná to ale chtělo trochu lepší kameru. 85% ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Originální námět, povedená kamera a místy i nasvícení scény... celkový dojem ale u mě není tak značný a klaním se proto k průměru... Každopádně jako studentský kraťas určitě nadprůměr. ()

Reklama

Reklama