Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se synem a dcerou (oba mezi 17 - 22 lety) se vydají do hor do jeskyně hledat zkameněliny. Během jejich pobytu v jeskyni se stane zvláštní věc, celá obloha se na několik vteřin oslnivě rozzáří. Kamarád, který zůstal před jeskyní, po pár hodinách umírá na ozáření a z jeho mrtvoly zbude jenom hromádka bílého prachu. Hned se vydávají domů zjistit, co se stalo. Všude nacházejí prázdné ulice, domy i auta. Někteří lidé ale z neznámého důvodu přežili. Proto mají stále naději, že jejich matka a manželka bude v pořádku. (p6qwre)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Celkom sympatické scifi-čko. Filmy s témou...Čo by sa stalo, keby...mám rád. Aj ked herecké výkony sú len priemerné, napr. aj Graves, známy napr. zo seriálu Mission Imposible), cítit nízky rozpočet, film je bez efektov, má čo ponúknuť. Role pôsobia velmi dôveryhodne, nič tu nie je prehnané (čo býva často u podobných vecí, napr. zombie, zmutované tvory a také kraviny), scény a konania ludí pôsobia logicky. Akurát taká blbost, že obaja rodičia sú blondáci a ich deti tmavovlasí, čo je prinajmenšom divné, či nejaké klišé, ako že chlapec-fyzik musí mat okuliare. Hodnotenie: 60%

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

Nějak zase nechápu komentáře k tomuto filmu.Těm co se film nelíbil vzkazuiji..Jděte se zahrabat a radši už na nic nekoukejte! :-!

Bartyx

Bartyx (hodnocení, recenze)

Až na toho trochu moc chytrýho a uvědomělýho taťku to bylo docela v pohodě.

Reklama

Reklama