Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak Rocky minule jednoho negra a chystá se na dalšího. Musím říct, že negříka s tohoto dílu řadím asi na první místo v pomyslném žebříčku Rockyho obětí. No schválně zkuste hádat, kdo nakonec vyhraje? Opět se jedná o naprosto hloupou záležitost, ale opět dávám 3*. Filmy se Sylvesterem Stallonem, či od něj a sním mají prostě něco do sebe. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Evidentne podhodnotená časť série o Rockym. Nevadí, chápem... Každý ma svoje očakávania. U mňa najlepšia scénka z filmu bola na pláži. Rozhovor medzi Rockym a Adrian. Moment, kedy si každý chlap musí uvedomiť, akú rolu hrá žena v jeho živote. Adrian perfektne doplnila chýbajúcu a pochybujúcu polovicu Rockyho. U mňa za plný počet. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je síla, ani jsem nečekal, že se za těch několik málo let, které uběhly mezi druhým a třetím dílem dokáže film tak významně posunout. Rocky III je naprosto jinou podívanou, než oba předchozí díly, zmizela jeho špinavost, režijní styl a pohled na příběh je najednou také úplně jiný. Je to však změna k dobrému nebo ne? Tady se budou názory asi trochu různit, každému vyhovuje totiž něco jiného, já se pak řadím do té skupiny, která má raději to co předcházelo. Ona vůbec většina těch změn, která přišla je špatná. Rocky jako bohatý boxer, který má všechno po čem kdy toužil mi prostě moc nesedí, i když je zajímavé sledovat jeho osudy, když je jakoby v roli svého poraženého soupeře. Mr. T a Hulk Hogan jsou ale skvělí, to je zase třeba uznat - wrestling forever. 60% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Nebýt trapného rozjezdu (viz. Rockyho a Adrianina zpívající scéna), hodnocení by bylo vyšší. Jinak to byl Rocky, jak má být. Škoda jen, že Clubber Land ze sebe za celý snímek nevypotil jedinou inteligentní větu. Mimochodem, nemůžu si odpustit nezmínit, že kruh se uzavírá, ságu o Rockym mám s třetím dílem shlédnutou celou... :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Stalloneho najslávnejšie postavy, John Rambo a Rocky Balboa, boli paradoxne v začiatkoch smutné, nostalgické, zadumané a melancholické. Paradoxne preto, pretože história ich s odstupom desaťročí vníma ako bizarné, nerealistické akčné figúrky. Pritom v prvých častiach o akciu takmer vôbec nešlo. Rocky 3 predstavuje (po výbornom originále a po tiež ešte v rámci možností psychologickej dvojke) bod zlomu. Prestáva záležať na postavách, vzťahoch, dialógoch, psychológii. Už sa len bezhlavo vrháme do epicentra dravej komiksovej ringovej akcie (ktorá ma však nikdy príliš nebavila, preto uprednostňujem prvé a posledné časti pred tými "v strede"). Tvorcom slúži ku cti, že zohnali zaujímavých súperov (Mr. T, Hulk Hogan). Ale nestačí to. Mne nie. Divákom to však stačilo, snímka stála 17 a na celom svete trhla 270 miliónov dolárov. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Výroba rekvizitárskej sochy trvala 7 a pol mesiaca a pracovalo sa na nej 16 hodín denne. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno