Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomhle svižném thrilleru plném akce spojí bývalý nájemný zabiják síly se svojí sestrou a problémovým teenagerem, aby se pomstil svému nevlastnímu bratrovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka snad všeho možného, ale co. Je to natočeno svižně, kladný postavy jsou sympatické, záporáci fakt hajzlové, kterým je jedno koho zabíjí - důchodce, ženy, děti (zabití Leovo rodiny, bylo hodně silný) akční souboje jsou přehledné, jsou krvavé, občas i dost brutální, sem tam to bylo i vtipný (souboj v ruským clubu na záchodě), hudba parádní. Nemám skoro co vytknout, snad jen to, že smrt "Prcka" mohla být brutálnější, navíc vůbec bych si napoprvé nevšimnul, jak umřel. Každopádně příjemná, akční podíváná, kde stačí vypnout mozek a užívat si tuhle Španělskou jízdu, která se jim vážne povedla. Slabší pětka. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan nemá šancu. Toľko bitiek, streľby a zlomených hnátov ako je tu koncentrovaných, to sa len tak nevidí. Tej akcie je tu až príliš a hlavne na začiatku v podstate prvých 15-20 minút nič iného pomaly nevidíme. Hlavne všetky zbrane majú snáď zásobník na 120 nábojov, nikdy sa nevyčerpá. Vraj španielska verzia Johna Wicka. Ale bez dobrých hercov. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Klasická téma pomsty, ktorú mám rada. Bojové scény sú super, herci sympatickí a uveriteľní, až na toho neprirodzeného potetovaného španielskeho kokota s odseknutým prstom, ktorý sa hrá na Japonca s drdolom na hlave. Keby bolo všetko to mlátenie a zabíjanie a zvuky s tým spojené skrátené aspoň o tretinu (pri ktorých som už pozerala na čas), a tiež nebyť toho patetického, mierne gýčového konca, tak by som dala aj za päť. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už dávno názov filmu tak dokonale nevystihoval samotný film. Totálne brutálny a nekompromisný extrém. Až mi to pripomenulo yakuzácke filmy Takashi Miikea. Všetci sú úchylní, zvrátení a skoro až komixovo nadnesení. Ani na kladnej strane barikády nie sú žiadny sympaťáci. K tomu má film, napriek štedrej stopáži, neskutočne dravé tempo, takže občasná snaha o budovanie emócii nefunguje. Je to proste príliš zbrklé. A po všetkých tých nekompromisných vraždách, prakticky všetkých trochu nevinných postáv, som nemal chuť nikomu z nich držať palce. Keď to budete brať ako priamočiary nonstop brutálny akčniak, tak to je teda fajné žrádlo. Taký španielsky Raid. Parádne prestrelky alebo špičkové bitky. Jeden na jedného, proti presile, s mečmi, s holými rukami, s kadejakým náradím skoro jak Jackie Chan, ale bez humoru. No proste na všetky spôsoby. Občas sú síce chvaty evidentne pomalšie alebo úplne nezapadajú, ale pri tej kvantite je tu dostatok kvalitných kúskov. Na môj vkus je to ale príliš veľké sústo bitiek bez akýchkoľvek emócii. Niečo ako ranné filmy Tonyho Jaa. Takže som bol už v polovici z tej akokoľvek kvalitnej akcie unavený a dopozeral som to na druhý deň. Pre mňa to je film na jedno pozretie, ale tentoraz dokonale rozumiem ľudom, ktorí tomu dajú plný počet. Užite si to. 6/10. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další   badassovský film v řadě a opět vcelku povedený. Španělsko mám v poslední době zafixované jako hájemství zdařilých thrillerů a hororů, ale jak vidno ani v akčním žánru se zdejší kinematografie neztrácí.  Zradili ho, zabili ho (špatně) a tak se vrací, aby se pomstil. Otřepané téma, které ale je-li podávané s gustem se nikdy neomrzí.  Ač je akce, zde zejména bojové umění, přestřelená, tak spíš připomíná poctivá akční béčka devadesátek než dnes populární až komiksem nasáklé "wickárny".  Krutosti a jisté pokleslosti se pak  Xtremo nijak  nevyhýbá, a tak tu umírají i nevinní, děti nevyjímaje. Kdo toto nemá rád, patrně to nevydýchá. Bitky jsou pak pochopitelně středobodem všeho a jsou svižné a funkční. Obzvlášť řezanice v garáži s různými nástroji i  součástmi karosérie se povedla. Jen to finále s katanami  mohlo být lepší a lépe skrývat nedostatky  všech zúčastněných. Silná trojka. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama